Наймодніші сандалі літа 2020 року: кращі моделі цього сезону

сандалі Skechers

Сандалії Skechers – незаперечний тренд нового сезону, який закохав у себе вже багатьох модниць. Комфортні, універсальні і стильні сандалі допоможуть в спекотний сезон виглядати гідно всім жінкам і відчувати себе при цьому максимально комфортно.

Різнобарвні сандалі Skechers стануть яскравим акцентом в будь-якому повсякденному літньому образі.

Кольорові сандалі

Нейтральних відтінків сандалі Skechers можна сміливо поєднувати в одному тандемі з укороченими брюками.

сандалі нейтральних відтінків

Джинси мом, а також «банани» небесно-блакитного або білого кольору ідеально виглядають в одному образі з сучасними та комфортними сандалями Skechers.

Читайте також: Три наймодніших сукні сезону літо-2020

У новому сезоні на прилавках магазинів можна знайти не тільки сандалі спортивного плану, але також і моделі, прикрашені жіночними брошками.

сандалі з брошками

Укорочені джинси прямого крою + оверсайз жакет + смугаста футболка + сандалі Skechers – ідеальний аутфіт, який можуть приміряти на себе в новому сезоні, як юні модниці, так і зрілі пані.

Читайте також: 6 наймодніших пар взуття літа 2020

укорочені джинси з сандалями

Навіть класичний і строгий look включає в себе базові брюки з високою посадкою, біла сорочка і оверсайз жакет заграє новими фарбами і стане виглядати більш сучасно і стильно, якщо його завершити трендовими однотонними сандалями Skechers.

базові брюки з сандалями

Жіночні сукні максі і міді довжини + сандалі Skechers – нетривіальний тандем, який зробить зовнішність кожної модниці більш виразною і сучасною.

Темно-синій комбінезон виконаний в мінімалістичному дизайні, гармонійно перегукується в одному аутфіті з базовими сандалями Skechers і поясною міні-сумочкою нейтрального базового кольору.

комбінезон з сандалями

Спідниця виконана з натуральної тканини, елегантного А-силуету + біла оверсайз сорочка + чорні сандалі Skechers + поясна сумка – мінімалістичний образ, в якому жінка будь-якого віку буде відчувати себе гранично комфортно і сучасно.

спідниця з сандалями

Мінімалістичні білі, фіолетові, а також бежеві відтінки підійдуть, як для повсякденного, так і для святкового літнього образу.

мінімалістичні сандалі

Поділись


Новини партнерів