Головні тренди літа 2020: цей одяг буде носити кожна

Головні тренди літа 2020: цей одяг буде носити кожна

Нарешті прийшло довгоочікуване літо, а значить пора ознайомитися з головними трендами цього сезону. На щастя, більшість магазинів вже відкриті, і тепер ми з легкістю зможемо підібрати собі найстильніші образи. А щоб не помилитися у виборі, пропонуємо прочитати цю статтю.

Топ з підплічниками

топ з підплічниками

Це точно щось новеньке. Тренд на перший погляд здається дивним, і в наступному сезоні швидше за все про нього всі забудуть. Але якщо ви любите експериментувати зі стилем, то цей варіант для вас. Підплічники здатні додати родзинки звичайній однотонній футболці або топу і кардинально змінити нудний образ.

Але якщо ви є володаркою широких плечей, то образ з таким топом необхідно врівноважити акцентом на стегнах.

Сукня-сорочка

сукня-сорочка

Сукня-сорочка ця дуже універсальна річ, яка повинна бути в гардеробі кожної жінки цього літа. Ця сукня ідеально поєднує в собі естетичність і практичність. Підійде всім, як юним дівчатам, так і жінкам у віці.

Читайте також: Тренди 2020: Джинси, які подовжують ноги і витягують силует

Бермуди

бермуди

Спочатку ці подовжені шорти були задумані як елемент чоловічого гардеробу, але він так сподобався жінкам, що вони теж стали його активно використовувати. Бермуди дуже прості і зручні в носінні. Оскільки сьогодні представлено безліч фасонів цих шорт, вони можуть підійти до будь-якого стилю і гардеробу.

Поєднувати їх можна з топами, футболками, а на прохолоду з сорочками і піджаками.

Рукави-ліхтарики

рукави-ліхтарики

Разом з підплічниками одним з головних трендів літа 2020 є пишні рукави. Футболка, блуза, топи і сукні з рукавами ліхтариками сьогодні можна знайти в будь-якому магазині. Влітку подібні блузи і топи відмінно поєднуватимуться з джинсами або джинсовими спідницями.

Читайте також: Наймодніші джинси 2020 року: 11 образів та з чим носити

Бра

бра

Ще один тренд літа 2020. Зазвичай ми використовуємо бра в якості нижньої білизни, але сьогодні з’явилися варіанти, які займають проміжне положення між білизною і топом.

Поєднувати бра можна з джинсами, а зверху накинути легку сорочку або жакет. Підійде також і для складання вечірніх образів.

Прозорість в одязі

прозорий топ

Прозорі блузи, сукні, а також окремі прозорі елементи в них дуже популярні в цьому сезоні. Але тут головне не переборщити. Якщо вибираєте прозорий топ, то краще збалансувати його легкою сорочкою або жакетом.

Поділись


Новини партнерів