Літо 2020 року: які босоніжки будуть в моді

Літо 2020 року: які босоніжки будуть в моді

У цій статті ми розповімо про нові тенденції в світі моди, щоб ви були в тренді влітку 2020 року і встигли поповнити свою колекцію взуття. Так, які босоніжки наймодніші?

Flip-Flops

Всім відомі «в’єтнамки» знову пробилися в тренди – літа 2020. У цьому сезоні вони активно доповнюються різними ремінцями і мотузками, які виділяють їх на тлі інших дизайнерських рішень. Яскравий акцент на великий палець як ніколи популярний. Головна перевага – простота і універсальність в використанні.

Flip-Flops

Без перебільшення, це будуть наймодніші моделі босоніжок влітку 2020 року.

Мюлі

Світові дизайнери пропонують «добре забуте старе» у вигляді оновлених колекцій Мюлей. Час від часу вони вриваються в тренди, що і сталося в цьому році.

Якщо просто, Мюлі – це «тапочки без задника».

мюлі

Мюлі поєднують в собі простоту і зручність, які в цьому році підкріплюються яскравими дизайнами і цікавими формами виконання. Вони можуть бути як на підборах, так і на низькій підошві. Фокус на оригінальний каблук. Відмінно доповнять повсякденний набір взуття для модниць.

Гострий носок

Ще одна модна тенденція босоніжок влітку 2020 року – це взуття з гострим носком. Досить нетривіальне рішення для літнього взуття. Але саме це і надихає дизайнерів. Гострий носок підкреслює образ, додаючи йому якоїсь різкості і суворості

гострий носок

Зав’язки на щиколотках

Зав’язки на щиколотках додають в мініатюрні босоніжки широкий фронт ідей для цікавих дизайнерських рішень. Різні форми зав’язок і ремінців підвищують рівень зручності і одночасно служать в якості гарного аксесуару. Дизайнери активно включають такий елемент в свої колекції літніх босоніжок 2020 року.

Зав'язки на щиколотках

Kitten heels

Каблук kitten heels – один з головних трендів босоніжок 2020 року для тих, хто не бажає впадати в крайнощі і повністю відмовлятися на літо від каблуків. Такі каблуки відрізняються комфортом і можуть використовуватися як в ділових, так і в святкових образах.

Kitten heels

Як бачимо, головним трендом босоніжок ЛІТО 2020 року є їх простота і незвичність дизайнерських рішення. Цікава форма носка і оформлення у вигляді ремінців і мотузочок будуть зручними для ваших ніжок, а їх оригінальність зробить ваш образ унікальним.

Поділись


Новини партнерів