Офісні сукні 2020: модні тенденції ділових нарядів

Признавайтесь, скучаєте за офісним життям? Сподіваємось, скоро вся ця історія закінчиться, ми повернемося до звичного життя і будемо з особливим задоволенням збиратися на роботу.

Зараз саме час розібрати гардероб і зрозуміти, чи актуальні ваші сукні для офісу в поточному році. Звіртеся з нашим переліком модних суконь, в яких можна ходити на роботу.

Строга сукня на запах. Можна носити в розстебнутому вигляді з брюками і сорочкою як подовжений жакет. В повсякденному житті відмінно буде виглядати з блакитними mom-джинсами, білою футболкою і кросівками.

Більш розслаблена сукня на запах в клітинку. Універсальна модель, яка відмінно впишеться в кежуал образи.

Сукня-жилет. Можна носити на водолазку або сорочку, або навіть одягнути штани або тонку трикотажну обтягуючу сукню та використовувати як подовжений жилет, який, до речі, відмінно витягує фігуру.

Жіночна і в той же час строга сукня. В офіс носимо з човниками і жакетом, на прогулянку – з білими кедами і джинсовою курткою.

Витончена атласна сукня в великий горох. З таким виглядом і до підвищення недалеко:).

Класична сукня А-силуету – підійде для будь-якої фігури і комплекції, не вийде з моди ніколи.

Ще одна сукня А-силуету ідеальної довжини. Строга, але романтична за рахунок напівпрозорої легкої тканини і спідниці плісе. Ідеально поєднується з класичним бежевим тренчем. Така сукня буде актуальною завжди.

Сукня зі спідницею-плісе може бути і такою. Відмінна довжина, підкреслена талія – ​​підійде для будь-якої фігури. Вона не вийде з моди ніколи – відмінна інвестиція в офісний гардероб.

Класична сукня-футляр, що прикриває коліно. Жінки з пишними формами вибирають моделі з більш щільної тканини з меншим приляганням в області стегон.

Сміливі дівчата вибирають сукню-футляр з рукавами незвичайного крою.

Хороший варіант сукні сорочкового крою. Розкльошена спідниця виглядає жіночно і приховує нюанси фігури.

А такий, більш класичний варіант сукні-сорочки, легко впровадити в повсякденний гардероб. Носити разом з кедами і джинсами, можна в якості верхнього шару на футболку.

Тепер ви будете у всеозброєнні до початку виходу на роботу.

Поділись


Новини партнерів