Пишні спідниці, чорно-біла клітинка і сандалі зі шкарпетками – що ще буде в тренді цього літа

Хоча і при закритих дверях (через коронавірус), дизайнери все ж продемонстрували модні новинки майбутнього літнього сезону

Жіночність в гіперформі

Незважаючи на загальну тенденцію до унісекс речей і популярність об’ємного одягу з чоловічого плеча, в моду раз у раз вривається жіночність. Як наприклад, цього літа дизайнери пропонують носити пишні спідниці з органзи. До слова, не найвдаліший варіант для спекотної погоди, все ж можна буде замінити на такі ж жіночні і актуальні в сезоні спідниці-плісе міді довжини. Носимо їх з білими футболками, піджаками сучасного крою, стильними блузами з мереживом і рюшами.

Чорно-білий тартан

І куди ж в новому сезоні без улюбленої чорно-білої клітинки. Ось вже воістину класика жанру, яка знаходить застосування і влітку, і взимку, і в чоловічому гардеробі, і в жіночому. Якщо взимку і навесні ми носили і носимо пальто і плащі в клітинку, то влітку сміливо вибираємо сукні, спідниці, сорочки, кюлоти і брючні костюми в клітинку. Нейтральна клітинка – ідеальний варіант для ділового гардеробу, завжди стильно і актуально виглядає, поєднується з будь-яким іншим принтом.

Блузи з мережива або з рюшами

Ну ось і ще один жіночний тренд, який надає балансу сучасній моді все ж відрізняючи жіночі образи від чоловічих. Якщо в минулі сезони блузи з рюшами та мереживом були не так популярні, а навіть, навпаки, зовсім вийшли з моди, то в цьому році ми спостерігаємо справжній бум на мереживні білі блузки, сорочки з бантами і великі жіночні комірці. Справжня знахідка для любителів виділитися і залишатися жіночною. Ідеально цей тренд підійде для жінок після 40 років.

Total look denim

Джинсові костюми знову в моді. Після довгих пошуків ідеального поєднання джинсового верху і низу, модельєри все-таки прийшли до висновку що денім повинен бути лаконічним, а крій – максимально простим. Вибираємо чистий колір, повна відсутність декору, вільний сучасний крій джинсів і сорочок. До речі, кращою ідеєю для верху в такому образі саме щільна сорочка, а не об’ємна джинсовка.

Шкарпетки з сандалями

Ну і куди ж без провокацій в літньому сезоні. Мода любить виходити за рамки дозволеного і поєднувати, часом, абсолютно несумісні речі. І якщо взимку модники носили треники і кросівки з шубою, навесні одягали спідницю-пачку з чоловічим піджаком і армійськими черевиками, то влітку саме час ходити в грубих сандалях зі шкарпетками. Це, до речі, є логічним продовженням тренду на жіночні босоніжки зі спортивними шкарпетками.

Поділись


Новини партнерів