Які штани будуть в моді цієї весни: 8 гарячих трендів

Чи можна знайти сьогодні жінку, у якої в гардеробі не має штанів? Таких одиниці. Майже всі оцінили комфорт і стиль цього предмета гардеробу. Які моделі вибрати, щоб йти в ногу з модними тенденціями? Ось 8 варіантів.

Шкіряні

У вас ще немає шкіряних штанів? Ще не пізно їх придбати. З огляду на те, що мода на вузькі брюки повертається, краще вибрати не дуже широку модель. Але й шкіряні лосини теж вас не прикрасять. Вільна, трохи звужена донизу модель буде ідеальною.

З лампасами

Штани з лампасами не збираються залишати модний світ. Ще б пак, адже вертикальні смуги по всій довжині штанини роблять ноги стрункими і додають кілька сантиметрів зросту.

Штани з лампасами не обов’язково повинні бути в спортивному стилі, вони цілком можуть бути діловими і жіночними. Все залежить від крою і тканини.

З манжетами

Штани з манжетами стали модною новинкою цієї весни. Вони можуть бути зручними спортивними і навіть елегантними і діловими. Манжета може бути виконана в тон брюк, контрастною або з гумкою.

Така деталь робить акцент на вузьких щиколотках, тому ви будете здаватися стрункішою.

Вузькі

Вузькі штани поступово знову повертаються в моду. Так що скінні і легінси поступово виходитимуть з тіні. Тільки носити такі моделі рекомендується не з обтягуючими топами, а з вільними і об’ємними речами. Тоді образ буде сучасним.

Вкорочені

Штани укороченої довжини ще довго будуть з нами. Широкі або вузькі, якщо вони показують кісточку, то це великий плюс. Пасує така модель всім фігурам і віковим групам. Тому, якщо ви ще не купили такі штани – давно пора це зробити.

З розрізами

Ще цієї весни нас порадують штани з розрізами. Зазвичай це моделі з широкими штанинами, але це не обов’язково. Розрізи можуть бути дуже високими або зовсім трохи відкривати ногу. Також розрізи можуть декоруватися гудзиками або блискавками.

Висока талія

Наймодніший варіант посадки – висока талія. Такий фасон найкраще підносить фігуру. Адже талія підкреслена. При чому тут виникає простір для фантазії. Верх можна повністю заправити за пояс або частково. А можна взагалі носити навипуск.

Принт

Штани з принтом, звичайно, в моді. Найактуальніші цього сезону візерунки – клітинка, смужка, геометрія, тваринна тематика.

Тренди трендами, а що для вас стильно – вирішуєте тільки ви. У вас свої особливості, цим ви і прекрасні! Любіть себе!

Поділись


Новини партнерів