Антитренди весни 2020: яке взуття вийшло з моди

Мода приходить і йде. Класичні моделі взуття з року в рік продовжують радувати нас своєю актуальністю, але є моделі, про які краще забути в 2020 році.

Кросівки на танкетці

Таке взуття вже неактуальне кілька сезонів, але багато жінок все ж продовжують купувати цю модель. Якщо хочеться здаватися вищими або візуально подовжити ноги, то краще вибрати кросівки або кеди на товстій підошві.

Прозорі ботильйони із пластику

А чи було таке взуття популярним? Так, але більше серед епатажних супермодниць. Погодьтеся, ми навіть раді, що цей тренд не увійшов в «маси». По-перше, нога в пластику дуже сильно потіє, а по-друге, кому сподобається носити на нозі подобу поліетиленового мішка?

Чоботи-панчохи

Ботфорти, які облягають ногу, ще кілька років тому були на піку популярності. В даний час дівчата прагнуть до підвищеного комфорту і відмовляються від вузьких моделей взуття. Заміною «панчохам» стали більш вільні моделі чобіт з халявою в формі «труби».

Черевики, прикрашені стразами

Час гламуру, блиску і рясного декору давно минув і поступився місцем лаконічним моделям. Девіз актуальних моделей – «чим простіше, тим краще». Простота ліній, дизайну і відсутність декору – основні тренди взуття 2020.

Поділись


Новини партнерів