Шкіряний плащ – весняний тренд 2020 року

Шкіра продовжує панувати на модних подіумах 2020 року. Давайте дізнаємось, які шкіряні плащі будуть в моді в цьому сезоні.

Класичний чорний

Найвірніший варіант – плащ із чорної шкіри вільної посадки з широким поясом, щоб підкреслити талію. Такий плащ підійде для будь-якої фігури, погоди і на будь-який випадок. До того ж, такий плащ комбінується майже з будь-якою річчю вашого градероба.

Лакований плащ

Більш складний і епатажний варіант. Прямий крій плаща з ефектом лаку зробить будь-який образ ефектнішим і цікавим. Поєднується він з лаконічним одягом і не любить декору. Прекрасно поєднується з блідими джемперами і синіми джинсами. Мабуть, досить готичний варіант з відсиланням на моду дев’яностих років.

Біла шкіра

Плащ з білої шкіри виберуть ті, кому набридли зимові похмурі наряди. Досить обгрунтоване і логічне рішення для весни. Біла шкіра буде гармоніювати з одягом будь-яких стилів, і виглядатиме досить елегантно. Такий вибір плаща підійде для відвідування офісу або для ділових зустрічей.

Варіант рептилія

Тиснення на шкірі під покрив рептилії в поєднанні з карамельним тоном є наймоднішим рішенням 2020 року. Такий плащ здатний створити як фатальний так і романтичний образи.

М’яка пастель

Варіант для романтичних дівчат. Пастельні гами стали популярними в цьому сезоні. Вони вдало поєднуються не тільки з класичними джинсами, але і з вечірніми сукнями і з діловими костюмами для офісу.

Поділись


Новини партнерів