Як модно одягнутися в 2020 році, щоб виглядати молодше

Кожна жінка хоче бути молодою і стильно виглядати, але це не завжди виходить. Адже з “омолодженням” треба бути обережною, тому що можна легко зробити з себе жінку, яка молодиться. Але є деякі правила, які допоможуть виглядати молодо, свіжо і стильно. Приємного перегляду!

1. Колірна гамма

Перше з чого варто почати підбір стильного образу – це колірна гамма. Читаючи різні статті про моду для жінок за 40, можна наткнутися на суцільні заборони: це не носіть, це викиньте, забудьте про яскраві і світлі кольори і так далі. Стилісти вважають це повною маячнею. Подивимося тепер на колірну гамму. Темні відтінки пасують далеко не всім, вони швидше обтяжують обличчя і роблять Вас старшими.

Найкраще вибирати світлі відтінки. Краща колірна гамма для жінок за 40 – це біло-бежево-коричнева гама. По-перше, це дуже стильне поєднання, яке завжди виглядає дорого. По-друге, дані кольори дуже сильно освіжають обличчя і роблять Вас молодшими. Але не варто забувати про яскраві відтінки, які теж будуть доречними!

2. Тільки якісна щільна тканина

Так, хоч 40 років – це зовсім не старість, але все ж є деякі обмеження. Вам вже не можна носити неякісну, тонку тканину. Ні, Ви можете носити шовк і інші тонкі матеріали, але у них все одно повинна бути щільна текстура, що непросвічує. А ось у синтетичної дешевої тканини все навпаки.

Якщо Ви хочете виглядати молодо, то краще відмовтеся від такого одягу. Робіть вибір на користь натуральних тканин, так як вони виглядають свіжо і модно. Так, вони коштують не зовсім бюджетно. Але краще мати дві сукні з натуральних тканин, ніж 10 з синтетичної дешевої тканини.

3. Увага до деталей

Ви вже доросла, самодостатня жінка, тому Вам можна і потрібно показувати свій статус за допомогою деталей. Звичайно, як і з тканиною, Вам потрібна тільки якість! Ні, ми не маємо на увазі виключно дорогоцінні метали і камені. Прикраси та аксесуари можуть бути бюджетними, але вони повинні бути якісними.

Також стежте за їх станом. Ніяких подряпин, потертостей, іржі і окислення. Все повинно бути ідеально. За рахунок модних деталей Ваш образ буде дуже стильним.

4. Актуальні фасони

Мода змінюється, і це не секрет. А разом з модою змінюються і смаки. Часто, самі того не помічаючи, жінки старять себе неактуальними, застарілими фасонами. Занижені скіні, облягаючі водолазки-гусениці та інші модні в минулому речі старитимуть Вас. Вибирайте актуальні фасони.

Ми не просимо Вас скуповувати все, що диктує мода, але можна носити не брюки-скіні, а кльош або банани. Носити не болеро, а жакет, носити не облягаючу, а вільну пряму сорочку. І так далі.

Як бачите, правил мало і їх легко повторити. Виглядати молодо легше ніж здається. Спробуйте ці поради на собі.

Поділись


Новини партнерів