Багатошаровий одяг – новий тренд цього сезону

Образи, що складаються з декількох шарів тканини, актуальні навесні як ніколи. Багатошаровий одяг – це не тільки тепло і комфортно, а й модно. Аутфіти, що складаються з декількох шарів різних за текстурою матеріалів, досить затребувані, їх можна побачити в останніх колекціях багатьох іменитих Будинків моди. Чому б не взяти на озброєння такий популярний тренд і спробувати створити свій неповторний образ в будь-якому стилі.

Мікс в верхньому одязі

Тонка стьобана курточка легко поєднується в цьому сезоні з пальто. Щоб цей образ виглядав актуальним, а не химерним, поєднуйте речі, які максимально доповнюють один одного. Вони повинні бути створені в схожому стилі, максимально прості за кроєм і зовнішнім виглядом.

Різна довжина виробів

Ефекту багатошарового одягу можна домогтися більш простим способом: поєднувати речі різної довжини. Якщо ви будете комбінувати модну спідницю, прикрашену плісировкою, з мереживною блузою – отримаєте ефектний, але передбачуваний ансамбль. Як зробити нестандартний комплект? Поєднуйте спідницю з трикотажним светром або толстовкою. Таким чином, можна створити зручний повсякденний образ. У такому вбранні можна відправитися на прогулянку, зустріч з друзями або в кіно.

Різниця фактур

Невагомі і прозорі речі в поєднанні з важкими вовняними виробами складуть нетривіальний багатошаровий образ. Сукні з оксамиту або мережива скомбінуйте з об’ємними светрами грубої в’язки або доповніть ніжною блузкою з красивим комірцем.

Декілька речей

За допомогою всього двох сорочок, одна з яких прикрашена принтом, можна створити незвичайний багатошаровий комплект. Сорочку з малюнком необхідно застебнути на всі ґудзики і заправити в джинси або спідницю, а сорочку без принта одягнути поверх. В якості верхньої сорочки можна використовувати виріб з деніму. Доповніть отриманий образ незвичайним поясом або ременем. Схожі мікси легко створювати за участю кардиганів, блуз, світшотів і джемперів.

Аксесуари та багатошаровість

Поряд з багатошаровістю в одязі не менш актуальна вона і в аксесуарах. Доповніть образ двома ременями – широким і вузьким. Або завершите наряд декількома підвісками різної величини і стилю.

Поділись


Новини партнерів