Трикотажна сукня – найзручніший тренд весни 2020

Якщо раніше індустрія моди змушувала жінок носити незручні підбори і одягати корсети, то зараз все змінюється в бік комфорту. Тому сьогодні ми поговоримо про трикотажні сукні: як їх носити і які вибрати, щоб бути в тренді навесні 2020.

У новому сезоні ми продовжуємо надихатися естетикою 90-х і вибираємо мінімалістичні трикотажні сукні. До речі, вони чудово підійдуть для демісезонних прогулянок. Пропонуємо розглянути кілька варіантів і надихнутися!

Вибираємо модель

 

Найголовніший принцип, який відрізнить старомодну сукню від ультрамодної – вона не повинна щільно прилягати до тіла. Навіть якщо сукня сидить по фігурі, тілу потрібен простір. Та й надмірна сексуальність зараз не в ціні. Тому вибираємо хорошу тканину і трохи вільний фасон.

А ось незвичайна форма – так

Під незвичайною формою ми маємо на увазі наявність асиметрії, розрізів або широких рукавів. Існує міф, що трикотажна сукня – це елемент виключно повсякденного гардеробу. Насправді, вона цілком може стати вашим вечірнім вбранням. Потрібно тільки зробити акцент на цікавому кольорі і помітних аксесуарах.

До речі, про аксесуари

Сміливо доповнюйте образ з трикотажною сукнею незвичайними елементами, наприклад, широкими ременями, поясними сумками і масивними прикрасами. Ви також можете накинути зверху жилетку або піджак, щоб створити багатошаровий образ і врятуватися від вітру.

А можна міні?

Так! Трикотажна сукня з високим горлом буде виглядати найбільш вигідно саме в форматі міні, особливо якщо ви будете носити її з високими чобітьми. Саме такий образ цілком втілює моду 90-х, якщо хто пам’ятає 🙂

Змішуємо стилі

Ви також можете створити незвичайний образ з трикотажною сукнею та кросівками. Вибирайте класичні світлі кеди і яскраві сумки для довгих прогулянок по місту. Зручно і дуже сучасно!

Поділись


Новини партнерів