Від м’ятного до яскраво-рожевого: стилісти назвали наймодніші кольори – 2020 для весняного пальто

Уже в ці вихідні нам обіцяють до плюс десяти. Чи не означає це, що саме час приміряти яскраві відтінки весни? Якраз на цей випадок ми вивчили останні тренди та зібрали для тебе актуальні кольори пальто. Ніжно-малиновий або колір високої трави – вирішувати тобі, всі вони на вістрі моди.

Зелений

Глибокий зелений колір в цьому сезоні – твій кращий друг. Можна сказати, він побратим коричневого, який був в топі весь минулий сезон. Головне – вибрати правильний відтінок: ніякого неону, салатового або малахітового. Є інша крайність – болотний або колір хакі; вибереш їх – і моментально змішаєшся з натовпом. Стеж, щоб твій зелений володів достатньою яскравістю, але не переходив в крикливий відтінок.

Світло-малиновий

Зверни увагу: це не пудровий рожевий. Це світло-малинове пальто – оригінальне рішення на весну-2020. Носити з білим аутфітом, що включає в себе штани-банани, ботильйони і сорочку.

Світло-бежевий

Якщо в минулому році всі з розуму сходили від кольору Кемел, то цього року справжні модники віддають перевагу світлому бежу, майже кольору шампанського. Якщо вибрати фасон як на фото, опинишся в подвійному виграші – м’яка тканина + ніжний колір створюють образ, що запам’ятовується, який легко впровадити в повсякденне життя.

Блідо-жовтий

Саме такі вицвілі, випрані відтінки в моді цієї весни. Чим непоказнішим буде твій «яскравий» колір, тим крутіше. Уяви, що твої речі пофарбували аквареллю – приблизно такі жовтий, зелений і рожевий повинні бути присутніми в гардеробі в цьому сезоні.

Колір Барбі

Але трохи кольору все-таки не завадить. Особливо Барбі-рожевий, фіалковий і блакитний – так велів сам Симон Порт Жакмюс. І хто ми такі, щоб противитися йому?

Помаранчевий

Якщо зовсім трохи, то можна – помаранчевий, як один в полі воїн, буде трохи виділятися з загальної трендової гами, але все ж він не знаходиться під забороною. Вибираємо його, щоб підкреслити зелені штани або руде волосся.

М’ятний

М’ятний відправляється в ту ж компанію, де і блідо-жовтий акварельний колір. Носимо таке пальто з чорним луком, підкреслюючи тим самим яскравий весняний відтінок. Не забудь нафарбуватися тінями в тон – вийде круто!

Поділись


Новини партнерів