Апокаліпсис і звірі на подіумі: найяскравіші покази Тижня моди в Парижі

Паризький Тиждень моди – 2020 наближається до свого завершення. І під завісу головного фешн-події Франції на подіуми вийшли, мабуть, найпопулярніші люксові бренди. Ми зібрали найяскравіші образи з кращих показів цього дня, якими точно можна надихнутися.

Стелла Маккартні

Донька сера Пола Маккартні продемонструвала глядачам найпозитивніший показ на усьому Тижні моди. Минулого року вона влаштувала епатажне шоу, на якому в якості декорацій виступали намальовані тварини, які злягаються, а тепер звірі самі стали героями подіуму. Вірніше – моделі, переодягнені в костюми кроликів, корів і лисиць.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

More pleasure, less leather! #StellaWinter20 welcomed animals to the runway, but the collection is still cruelty-free. ⁣ ⁣#StellaMcCartney #PFW

Публикация от Stella McCartney (@stellamccartney)

Таким чином, розповіла Стелла, вона хотіла ще раз нагадати всім, що однією з перших стала боротися проти використання натуральних матеріалів. І закликала своїх покупців звертати увагу на штучні замшу і шкіру.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

The Stella McCartney Winter 2020 show. Watch live tomorrow at 10am CET. #StellaMcCartney #StellaWinter20 #PFW

Публикация от Stella McCartney (@stellamccartney)

Багато чорного, яскраві принти у вигляді інопланетних рослин і медуз – так виглядають ідеальні образи осені-зими – 2020 на показі Стелли Маккартні.

Valentino

Одну з найкращих колекцій, на наш погляд, продемонстрував модний будинок Valentino. Нові напрацювання П’єрпаоло Піччолі представляла, до речі, Ірина Шейк.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Honored to walk your show again @pppiccioli @maisonvalentino 🖤 Thank u #JoeMckenna @patmcgrathreal @guidopalau @italia3bis

Публикация от irinashayk (@irinashayk)

Дизайнер назвав колекцію осінь-зима – 2020 поєднанням «унікальних форм» і «романтичного бунтарства».

Зоряними кольорами показу стали затемнені класичні відтінки – червоний, чорний, зелений. Їх приємно розбавляли пастельні кольори і декоративні вишивки.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#ExtremeOpposites⁣ ⁣ Statement accessories meet flowing fabrics; masculine silhouettes meet shimmering dresses. For #ValentinoFW20, disparate inspirations coexist.⁣ Video by @fashiontomax.

Публикация от Valentino (@maisonvalentino)

На червоний колір Піччолі зробив особливий акцент. Valentino завжди славився ідеальними речами цього кольору, який можна назвати культовим для бренду. Так, і на цьому показі він став королем подіуму.

Balenciaga

Похмурою зіркою Тижня моди став грузин Демна Гвасалія, який минулого року пішов з власного бренду Vetements. У цьому році він влаштував на показі справжній Апокаліпсис, підкресливши панічні настрої в суспільстві за останні роки.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#balenciaga #catwalk #fashion #fashionblogger #fashionista #fashionphotography #fashiondesigner #fashionstyle #fashions #fashionweek #fashiondaily #fashionlovers #fashionoftheday #fashionworld

Публикация от Fashiondaily (@fashion0ftheday)

Декорації прямо говорили про кінець світу – на них сонце зникало за чорними хмарами, а подіум був залитий водою (що натякало на Всесвітній потоп). Моделями стали не тільки молоді дівчата і хлопці, а й люди у віці.

Осінь і зима – 2020 року, на думку Гвасалія, повинні пройти в драматичному чорному кольорі, який зрідка може розбавлятися ультраяскравими неоновими відтінками.

Givenchy

Закривав передостанній день Тижня моди в Парижі показ Givenchy. Штатний дизайнер модного будинку Клер Уейт Келлер продовжила лінію сучасної, сильної жінки, яка підкреслює характер своїми образами. Givenchy в цьому сезоні зробили акцент на грандіозних силуетах, широкі рукави, потужні плечі – все для того, щоб образ був ще більш монументальним.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

ARTHOUSE BEAUTY: Lines are drawn between the gritty heyday of French cinema and musings on performance art for the #GivenchyFW20 collection designed by @ClareWaightKeller. #GivenchyFamily #pfw

Публикация от GIVENCHY (@givenchyofficial)

Для того, щоб пом’якшити драматизм, Келлер використовувала в декорі ніжне пір’я, принт polka dot і м’які широкополі капелюхи.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

ARTHOUSE BEAUTY: The #GivenchyFW20 collection designed by @ClareWaightKeller punctuates Givenchy’s sartorial canon with a distinctly graphic story in a Mod palette. #GivenchyFamily #pfw

Публикация от GIVENCHY (@givenchyofficial)

Поділись


Новини партнерів