10 кращих образів стритстайлу для сезону весна-літо 2020

Погода за вікном повідомляє про швидкий прихід весни. А це означає, що потрібно подбати про стильні образи майбутнього сезону. Вам не потрібно буде самостійно підбирати речі, комбінувати їх. Все це ми вже зробили за вас. А точніше – знамениті модниці стритстайлу! Приготуйтеся побачити 10 кращих образів стритстайлу для сезону весна-літо 2020.

1. Піджак

Піджаки, як завжди, будуть практично скрізь! Вони захоплять ваші улюблені магазини, світ стритстайлу і образи знаменитостей. Як їх носити? Так з будь-якими речами, без винятків. Піджаки оверсайз залишаються сильним трендом, проте цієї весни рекомендуємо носити їх зі стильним поясом.

2. Базові речі

У нас часто бувають дні, коли неможливо підібрати наряд. Що робити в цьому випадку? Надихнутися образом, зображеним на фото і зробити ставки на базові речі гардеробу. Блакитні джинси, біла футболка… Якщо хочете надати образу гламурності, візьміть оригінальну сумочку і пояс.

3. Плащ

Класика, яка завжди працює. Плащі ніколи не виходять з моди, адже це одна з тих речей, які завжди рятують в момент найменшого натхнення. Плащ бежевого кольору надає будь-якому образу елегантності і витонченості. Поєднуйте його з широкими джинсами, щоб досягти ефекту ретро. Крім того, плащ ідеально підходить для прохолодних весняних вечорів.

4. Леопардова спідниця міді

Леопардовий принт все ще залишається в тренді, хоча поруч з ним популярність знову завоює принт зебри і змії. Спідниця міді з леопардовим принтом – ідеальний варіант для стильного і гламурного образу весни. Поєднуйте її з однотонними базовими речами. Успіх гарантований.

5. Аксесуари XS

Нам подобається все в цьому образі. Спідниця міді, блузка (трендового фісташкового кольору), туфлі без задника з завуженим носком і маленька сумочка, яка кілька місяців входить в список головних трендів. Фешн-блогер Леоні Ханне вибрала маленьку сумочку жовтого кольору від бренду Jacquemus. За кілька годин це знамените фото з мікроскопічною сумочкою стало вірусним. Однак якщо вам потрібно щось практичніше, ви завжди можете взяти клатч або просто маленьку сумку.

6. Біла сорочка і спідниця міді

Прекрасний наряд для виходу на роботу. У холодні дні цю комбінацію потрібно поєднувати з класичним тренчем бежевого кольору. Найкраще буде виглядати шкіряна спідниця коричневого кольору. Тим більше, що шкіряні речі будуть трендом весни. Ну і доповніть образ одним з найбільш стильних аксесуарів для волосся – об’ємним обручем.

7. Монохромний образ чорного кольору

Ми вже багато разів говорили, що чорний колір – найпопулярніший, найуніверсальніший в світі моди. Навіть Коко Шанель не раз підтверджувала, що це найкрасивіший і гармонійний колір. Крім того, він робить фігуру візуально стрункішою, приховує її недоліки. У чорному кольорі виходять чудові образи різних стилів. Якщо ви хочете виглядати елегантно і струнко, то зробіть ставки на монохромний образ в чорному кольорі. Це улюблена комбінація знаменитостей і моделей.

8. Білі штани

Нам подобаються білі штани, так як це одна з найпопулярніших і універсальних речей. Так, повні дівчата часто бояться носити такі штани, але ні в якому разі не можна відмовлятися від білих блуз, футболок, суконь… Щоб точно не помилитися, виберіть модель на високій талії, щоб ноги здавалися довгими і стрункими. Поєднуйте білі штани з класичним піджаком.

9. Високі чоботи

Високі чоботи – головний тренд зими. Навесні таке взуття теж буде дуже популярним, поки буде достатньо холодно. Їх краса і стиль в високій халяві (вище колін). Так що не втрачайте ні хвилини, швидше за вирушайте за покупками. Такі чоботи ідеально поєднуються з весняними пальто.

10. Подвійний джинс і кросівки

Незважаючи на те, що кросівки (як завжди) можна поєднувати з будь-яким одягом (особливо білі кросівки), комбінація з джинсами буде найстильнішою цієї весни. Крім того, тенденція повністю джинсових образів ще утримує лідируючі позиції. Ну і стильна сумка – краще доповнення до цього трендового вуличного образу.

Отже, можете починати полювання за трендовими речами весни 2020. Але не забувайте про аксесуари.

ДЖЕРЕЛОmiridei.com
Поділись


Новини партнерів