7 яскравих пальто, в яких ти не залишишся непоміченою

Якщо погода наганяє тугу, піднімаємо настрій за допомогою яскравого одягу. У нашій добірці ти знайдеш 7 пальто на весну модних кольорів, з якими ти точно не залишишся непоміченою.

Червоне пальто-халат оцінять як справжні леді, так і шанувальниці вуличного стилю. Модель з поясом допоможе підкреслити талію і зробити образ жіночним. Незважаючи на досить яскравий відтінок, ти легко впишеш її в свій гардероб. Сміливо поєднуй це пальто з прямими джинсами і ботильйонами на високих підборах, шкіряними штанами і черевиками на шнурівці, брючними костюмами і чобітьми-трубами.

Зробити образ яскравим і сонячним допоможе пальто жовтого кольору. Двобортна модель оверсайз-крою буде круто виглядати зі светрами грубої в’язки з високим коміром-стійкою. Завдяки вільній посадці, тобі буде комфортно навіть у дуже теплому і об’ємної одязі.

Пальто аметистового забарвлення припаде до смаку справжнім романтикам. Воно буде відмінно виглядати з синіми джинсами-мом і стильними білими козаками.

Пальто глибокого зеленого відтінку зробить твій образ шляхетнішим. Носи його із строгим костюмом, маленькою чорною сукнею, спідницею міді А-силуету або широкими джинсами на кожен день.

Відмінним вибором на весну стане модель у відтінку фуксія. Насичений, теплий колір освіжить обличчя, приховає сліди втоми, а також створить ефект легкого рум’янцю.

Прихильницям ніжних відтінків радимо звернути увагу на цю модель. Пальто блідо-блакитного кольору гармонійно впишеться як в образ з синіми джинсами, так і в наряд з сукнею. Але особливо ефектно воно буде виглядати в поєднанні з білими кюлотами і чобітьми-трубами в тон – обов’язково приміряйте!

Нехай це пальто стане найяскравішою деталлю в твоєму вбранні. Навіть якщо ти одягнена у все чорне, з такою моделлю твій образ нікому не здасться нудним.

Поділись


Новини партнерів