Трендові колготки, без яких не обійтись цієї весни

Здається, тільки вчора ми відсвяткували Новий рік, як ось уже зовсім скоро настане весна, а це означає, що спідниці різних фасонів і довжин на вішалці потіснять штани. Природно, що до кожного образу зі спідницею ми будемо підбирати підходящі колготки, але які ж вибрати в прийдешньому сезоні? Ми поділимося з вами останніми трендами.

Різноманітні принти

Якщо у вашому гардеробі є зимовий светр з принтом «гусяча лапка», не переживайте – навесні принт «перекочує» на колготки. Обов’язково візьміть в магазині пару, щоб ловити зацікавлені погляди симпатичних незнайомців.

«Горошок» на колготах був хітом минулої весни, в цьому сезоні він знову повертається у велике місто.

Для романтичних виходів ідеальним варіантом будуть колготки з сердечками, які не залишать байдужим вашого чоловіка. Перевірено!

Для ділової наради або буденного виходу в офіс купіть пару колготок з великим ромбом, які ідеально впишуться в строгий офісний дрес-код.

Більше яскравості

Якщо ви віддаєте перевагу монохромним образам або класичним кольорам в одязі, кольорові колготки стануть відмінним яскравим акцентом під, скажімо, чорну міді-спідницю. Важливо враховувати, що колір колготок не повинен бути «одиноким» в вашому образі – червоні або сині колготки повинні поєднуватися з аксесуарами, наприклад, з поясом або великими сережками.

Ніби панчохи, а, може, й ні

Колготки з ефектом панчіх підкорили нас ще кілька років тому, коли кожна друга модниця на вулицях мегаполісу виблискувала чи то в панчохах, чи то в колготках. Звичайно, такі колготки не одягнеш в офіс або на бізнес-зустріч, однак для п’ятничної вечірки з подругами або для прогулянки теплим весняним вечором зі своїм хлопцем – саме те, що потрібно.

Поділись


Новини партнерів