6 головних трендів весни 2020

Весна близько, тому модниці вже починають придивлятися до легких суконь, шифонових блуз і улюблених кюлотів, які полюбилися нам ще минулого року. Але перед тим, як відправитися на шопінг, потрібно ознайомитися з головними трендами прийдешнього сезону. Так ви будете краще орієнтуватися в актуальних кольорах, фактурах, дизайнерських рішеннях і фасонах. Тому не будемо втрачати часу і розглянемо головні тренди весни 2020:

Тренчі

Речі, які ніколи не виходять з моди і з сезону в сезон тільки злегка змінюються в фасонах або кольорах. Цієї весни актуальними будуть кольори сафарі: хакі, бежевий або світлий коричневий. Краще віддати перевагу лаконічному крою без зайвого декору. Тоді одяг не втратить актуальності і в наступних сезонах.

Сафарі-стиль

Говорячи про сафарі, варто відзначити, що цей стиль буде актуальний і в самих моделях одягу: широкі штани з накладними кишенями, комбінезони в специфічним забарвленням, погони, клапани та інші елементи будуть як ніколи до речі.

Сукні з чокером

Яка може бути весна без суконь? У цьому сезоні актуальними будуть моделі з вшитими чокерами. Краще вибирайте вироби з легких, струмуючих тканин. Актуальними будуть фасони ретро з рукавами-крильцями.

Горох

Не втрачає актуальності і принт в горох. При цьому відрізнятися він буде в поєднанні з непоєднуваним: наприклад, на грубому виробі з жорсткою формою. Стилісти ж рекомендують вибирати великий принт з різними варіаціями і формами гороху.

Тропіки

Якщо за довгу зиму ви теж скучили за яскравим барвами рослинності, то можете сміливо купувати речі з тропічними принтами. При цьому крім листя, на малюнку можуть бути і квіти, і навіть тропічна фауна. Чим більшим буде малюнок, тим краще.

Рюші і волани

Весна – це жіночність, романтичність і краса, тому як можна відмовитися від воланів? Вибирайте моделі, які близькі до вікторіанського стилю: пастельні тони, оборки на комірі, красиві рукава – декор повинен підкреслити жіночність ваших форм, але не виглядати безглуздо.

Поділись


Новини партнерів