Топ-7 трендових сумок для ділових жінок

У сучасному світі жінки здатні дати фору чоловікам у багатьох областях, включаючи і ділові сфери у вищих ешелонах керівництва. Чим важливіша посада, тим більшу роль відіграє наш зовнішній вигляд, адже нас все ще зустрічають по одягу. Щоб весь наряд виглядав гармонійно, нам не обійтися без стильної сумки. Ми підібрали для вас цікаві ідеї!

1. Ручна твідова сумка

Ті з вас, хто пильно стежить за модою, в курсі, що зараз на піку популярності одяг, взуття, аксесуари і сумки, представлені в колекції будинку моди Chanel на показі «Осінь/зима 2019-2020». Ця колекція стала знаковою, оскільки вона остання в творчості великого Карла Лагерфельда.

На особливу увагу заслуговують чудові моделі, що відображають характерні риси ділового гардеробу. Такі сумки виконані з міцного твіду з візерунком в гусячу лапку. Сумки Chanel з останньої колекції були прикрашені великими золотими ланцюжками і логотипом компанії – двома перехрещеними латинськими буквами «С». Втім, зовсім необов’язково купувати виключно дизайнерську сумку. Будь-яка твідова сумка з таким принтом буде виглядати розкішно, доповнивши строгий офісний костюм. До слова, придивіться до моделі на фото. Якщо ви не знаєте, як поєднувати різні принти в одному ансамблі, то сміливо вибирайте гусячу лапку з клітинкою. Це безпрограшний варіант для ділової леді.

2. Сумка satchel

Сетчели ще називають сумками-ранцями, оскільки у них комбінована модель: є лямка для плеча і коротка ручка, як у ранця. Ідеальний варіант для працюючих модниць. У сумках-портфелях, як правило, є безліч відділень різних розмірів.

3. Стьобана сумка

Стьобані сумки – мастхев для будь-якої сучасної модниці. Багато іменитих брендів представляють найрізноманітніші варіації стьоганих сумок всіх форм, кольорів і розмірів. Яку з них вибирати – вирішувати вам. На поверхні таких сумок можуть бути різні візерунки, але класикою залишаються прошиті ромбики.

4. Сумка hobo

Hobo – це вузлик або торбинка, з якою подорожували по світу мандрівники. Саме такі вузлики і стали джерелом натхнення для створення однойменних сумочок. Модель зазвичай велика, містка, частіше з м’якої або просто податливої матерії, яка приймає форму півмісяця, якщо в сумці щось лежить. Нерідко на хобо присутні два типи ремінців: для плеча і для руки. Хоча бувають і роздільні моделі: тільки для плеча або тільки для носіння в руках.

5. Сумка tote

Tote – це тип ультрапопулярних сумок, схожих за розміром і формою на шоппери. Це найчастіше квадратні або прямокутні сумки з парними ремінцями з гнучкої матерії. Довжина ремінців – щось середнє для перенесення в руках або на плечі: довга для рук, при цьому є короткуватою для плеча, якщо ви любите багатошарові образи. Часто модниці скаржаться на те, що такі сумки заважають при ходьбі або натирають пахви. Це говорить про те, що сумка була підібрана аби як. Сумку слід ретельно підбирати з урахуванням росту і каблука, а так само обхвату плечей. Тоді сумка прослужить вам довго і не буде викликати дискомфорту. Tote – чудовий варіант для тих, хто носить із собою ноутбук або безліч документів, оскільки в них все легко вміщається.

6. Рюкзак

Сучасний світ моди пропонує широку лінійку різних рюкзаків на всі випадки життя. Є серед них і чимало цікавих моделей, які чудово підходять до ділового образу. Рюкзак забезпечує оптимальний комфорт, адже його зручно носити: в руках, на спині або на плечі – як завгодно. Велика кількість відділень гарантує порядок у важливих документах. Вибирайте колір і візерунок рюкзака так, щоб він гармоніював з звичним для вас діловим гардеробом. Щоб не потрапити в халепу, варто віддати перевагу класичним принтам: смужкам, клітинці і так далі. Додатковий плюс рюкзаків в тому, що вони не псують поставу, як сумки, які змушують нас нахилятися в одну сторону. Якщо ви носите з собою дуже багато речей і рюкзак стає важким, то рекомендується вибирати моделі з каркасною рамою, яка рівномірно розподіляє вагу по всій спині.

7. Наплічна сумка в стилі дипломата

Більшість жінок віддає перевагу багатофункціональним і містким сумкам, в які можна скласти все необхідне і так, щоб все це не псувало форму сумки. У цьому плані лідером залишаються просторі сумки з лямками на плече, схожі за формою на дипломати. Для ділового вигляду вибирайте строгі кольори: чорний, коричневий, сірий. Цікаво, що хоча такі сумки призначені для носіння на плечі, багато дівчат вважають за краще носити їх в руках. Якщо ви носите з собою особистий ноутбук, то варто придивитися до великих моделей квадратної або прямокутної форми, виконаних з жорстких матеріалів.

 

ДЖЕРЕЛОmiridei.com
Поділись


Новини партнерів