Яку модель сукні носитимуть всі модниці навесні-2020: вибираємо кращі

Вибираючи сукню на весну, звертайте увагу на моделі з рюшами, воланами і оборками – вони будуть особливо актуальними в прийдешньому сезоні. Ми підібрали для вас кращі варіанти, а також розповімо, куди і з чим їх носити.

Оборки і квітковий принт – одне з наймодніших поєднань сезону. Таку сукню ви зможете носити будь-куди і з чим завгодно – все залежить тільки від настрою. Хочете романтичний образ? Одягайте яскраві чоботи або ботфорти, а зверху накиньте пальто з поясом. А якщо душа просить бунтарства, заміныть чоботи грубими черевиками або козаками, а пальто – шкіряною косухою або дублянкою.

Дуже ніжно виглядають сукні міді з оборками в пастельних тонах. Додати яскравості допоможуть контрастні аксесуари, наприклад пояс або сумочка. Така модель більш актуальна для теплої пори року, однак ви зможете знайти їй застосування і прохолодною весною. Одягніть зверху об’ємний кардиган грубої в’язки, а на ноги козаки – класний весняний образ, в якому не замерзнете.

Сукня з оборками в горошок – прекрасний варіант для офісу. При бажанні можна підкреслити талію за допомогою широкого пояса. Цікавим є поєднання повітряної сукні з піджаком оверсайз-крою. Строгі лінії жакета врівноважують оборки і грайливий принт.

Сукня-трапеція стане кращим другом власниць довгих ніг – в ній вони будуть виглядати особливо ефектно. Така модель підійде для романтичних прогулянок з коханим або зустрічей з подругами. Оскільки сама сукня досить ніжна і лаконічна, не бійся доповнювати її аксесуарами. Великі абстрактні сережки зроблять наряд яскравішим і цікавішим, а білі кеди не дадуть ногам втомитися від довгих прогулянок.

Сукня міні вільного крою підійде для повсякденного носіння. Модель пошита з повітряного напівпрозорого матеріалу в фактурний горошок. Завдяки монохромному забарвленню ви зможете використовувати її в якості бази. Сміливо поєднуйте її і з кедами, і з грубими черевиками, і з босоніжками – вибір залежить тільки від потенціалу твого гардеробу.

Рожеву сукню-максі з розрізом і відкритою спиною можна одягнути і на побачення, і на день народження до подруги, і навіть на весняну вечірку. Таку модель прекрасно доповнять босоніжки з тонкими ремінцями або яскраві ботильйони kitten heels.

Жакардова сукня з оборками та асиметричним кроєм стане відмінним вибором для торжества. Найбільш вдало її доповнять металізовані аксесуари, наприклад золоті туфлі і клатч. У такій сукні ви станете зіркою вечірки.

Ця сукня – справжній порятунок для дівчат невисокого зросту. В такому здаєшся вищою і стрункішою. V-подібний виріз візуально витягує шию, а спідниця міні дозволяє продемонструвати довжину ніг у всій красі. Носити модель можна як в поєднанні з каблуками, так і з взуттям на грубій підошві  накинувши зверху оверсайз-дублянку або шкіряну куртку з чоловічого плеча.

ДЖЕРЕЛОCosmopolitan
Поділись


Новини партнерів