Штани з ефектом нескінченних ніг: вибираємо на весну і носимо з каблуками

Зробити ноги візуально довшими і стрункішими здатні штани з нашої вибірки. Розповідаємо, які моделі і прийоми допоможуть витягнути силует, підкреслити талію і додати кілька сантиметрів до зросту.

Модель такого крою ідеально підходить дівчатам з типами фігури «пісочний годинник» і «груша». Висока посадка акцентує талію, вільний крій приховує зайвий об’єм в районі стегон, а звужують до низу штанини допомагають візуально витягнути ноги.

Додати ногам шалених сантиметрів допоможуть штани палаццо. Вибирай моделі з легкої тканини, яка струмуватиме під час ходьби, і досить довгими штанинами, щоб можна було одягти каблуки. Нам припали до смаку штани білого кольору – свіжо і елегантно для весни.

Із завданням подовження ніг відмінно справляється принт смужка, особливо якщо вона тонка світла на темному тлі. Лінії не повинні бути занадто яскравими або розташовуватися дуже близько одна до одної. Смужка найефектніше працює в зв’язці з високою посадкою і довгими широкими штанинами.

По-перше, штани кльош актуальні цієї весни. По-друге, модель такого крою візуально витягує ноги, роблячи їх довшими і стрункішими. Найкраще працюють штани, розкльошені від коліна, в поєднанні з каблуками wow-ефект тобі гарантований.

А ось варіант наймоднішого кольору 2020 року – класичного синього. Незважаючи на те, що відтінок досить яскравий, він легко поєднується з одягом будь-якої колірної гами.

Класичний варіант, який підійде як для офісу, так і для вечора. Довгі чорні брюки з високою посадкою і широкими штанинами гармонійно виглядають на будь-якій фігурі. Завдяки стрільцям на тканині ноги здаються значно довшими, ніж є насправді. Поєднуй їх з гостроносими човниками в тон, щоб підсилити ефект.

Стильні укорочені бежеві штани – відмінна база для весни. Завдяки правильній довжині, ноги в них здаються довгими і стрункими. Особливо круто вони виглядають в складі тотал-лука: доповнюй модель довгим об’ємним тренчем і взуттям в тон.

ДЖЕРЕЛОCosmopolitan
Поділись


Новини партнерів