Як носити наймодніші джинси весни-2020 року – розповідає стиліст

Улюблена тема стилістів в цьому сезоні – джинси кльош. Як і з чим носити трендову модель-2020, щоб виглядати яскраво і сучасно, розповість стиліст-іміджмейкер і засновник бренду IVOLGA Ольга Малюга.

Шукаємо правильний верх

Джинси butcut відмінно виглядають з джинсовими сорочками і жакетом. Важливо, щоб тканина верху і низу була одного кольору або щоб додаткові елементи в образі (вставки або потертості) поєднувалися. Також дуже красиво і сучасно ця модель джинсів поєднується з в’язаними поло або об’ємним светром.

Підбираємо верхній одяг

Джинси кльош можна одягнути з хутряною шубою або жилетом з овчини. Купуючи шубку, зроби вибір на користь моделей зі штучного хутра – це екологічний і актуальний варіант. А в більш теплу погоду року не обійтися без тренча. Зверни увагу на моделі з трапецієподібним кроєм – джинси продовжать задану форму, і ти будеш виглядати стрункішою і вищою.

Приміряємо взуття

Така модель джинсів добре доповнюється черевиками на широкому каблуці або танкетці. Цей тип взуття візуально додає об’єму, і нога не буде здаватися надто маленькою, виглядаючи з-під широкого низу брюк. Якщо ти хочеш скласти образ в стилі вестерн, одягай джинси з козаками. А більш контрастним образ допоможуть зробити туфлі або чобітки на невеликих прямокутних підборах з квадратним мисом.

Аксесуари та джинси кльош

Такі джинси створюють імідж сучасної, сміливої і зухвалої дівчини, а значить, аксесуари і зовнішній вигляд повинні бути відповідними: плетені сумки, круглі окуляри, капелюх і розпущене волосся стане відмінним доповненням до вбрання. Образ можна зробити більш хуліганським, додавши бахрому на куртці, пальто або сумці. Цей елемент, безсумнівно, навіє перехожим спогади про Дикий Захід.

Змішуємо стилі

Джинси кльош можна носити не тільки в образі в стилі вестерн: комбінуй їх з елементами одягу різних напрямків. Наприклад, поєднання джинсів кльош з пончо або блузами в бохо-стилі нагадає жанр фольклору, а тільник і бушлат або блейзер навіють асоціацію з морем. Ця модель джинсів мультифункціональна, а тому є незамінним предметом гардероба будь-якої модниці в цьому сезоні.

Поділись


Новини партнерів