Офісний дрес-код: 6 базових костюмів, в яких ти не будеш «сірою мишею»

Діловий дрес-код сильно обмежує у виборі одягу, проте навіть в його рамках можна виглядати актуально і цікаво. Постався з розумом до пошуку костюма в офіс – в нашій добірці ти знайдеш моделі, які допоможуть внести різноманітність в твій робочий гардероб.

Приємний колір тканини, сучасний фасон і зручна посадка – цей костюм ідеально підходить для офісу. Він в міру строгий, але при цьому не здається нудним. Брюки-палаццо з високою посадкою візуально витягують ноги і акцентують талію. Вільний жакет в чоловічому стилі додає образу легкості, свободи. Для більшого комфорту носи костюм в поєднанні з лаконічними білими кросівками на товстій підошві.

Вічно актуальна клітинка дуже вигідно прикрасить брючний костюм для офісу. З таким принтом навіть найпростіший комплект виглядає по-англійському аристократично. Вибирай картатий костюм для важливої зустрічі або ділової вечері з колегами. Запах на піджаку підкреслює талію, а розрізи на колошах позаду дають можливість «пограти» зі взуттям. Кращим варіантом стануть гостроносі ботильйони на підборах kitten heels.

Костюм може багато що сказати про свою власницю: білий колір тканини вкаже на граничну акуратність в справах, а вільний крій – на відкритість до нових ідей і рішень. Вибирай білий костюм для ділової зустрічі, щоб заявити про себе, як про прогресивного, чесного і уважного співробітника або бізнес-партнера.

Така модель стане в нагоді тобі як в офісі, так і за його межами. Білий костюм в чоловічому стилі можна одягнути на вечірку, в театр, на виставку або прогулянку з подругами – достатньо змінити взуття на більш зручне.

Чорний тотал-лук – класика офісу, проте часом таке поєднання набридає. Щоб внести трохи різноманітності в офісний гардероб, не виходячи за рамки встановленої колірної гами, пограй з фасонами. Замість класичних прямих брюк вибирай штани-кльош, а піджак приталеного крою заміни на об’ємний блейзер з масивними плечима і застібкою на один гудзик, розташованою високо, на грудях.

Якщо ти хочеш виглядати жіночно в рамках офісу, зверни увагу на костюми зі спідницею. Вибирай моделі актуальних відтінків і з зручною посадкою: навряд чи ти будеш відчувати себе комфортно в екстремально вузькій спідниці, а супер-міні точно не оцінить твій бос. Ідеальний варіант – пряма спідниця довжини міді з посадкою на талії.

Строгий, сірий костюм в чоловічому стилі, який зробить тебе візуально стрункішою і вищою. Ефект досягається за рахунок тонкої вертикальної смужки на тканині. Модель стане справжнім порятунком для дівчат високого зросту – штанини досить довгі, навіть якщо одягнути костюм з підборами.

Поділись


Новини партнерів