Тренди весни-2020: наймодніші топи і блузи сезону

Якщо хочеш бути в тренді цієї весни, уважно вивчи нашу добірку: в ній ти знайдеш актуальні моделі топів і блуз, які зроблять твій гардероб стильним, яскравим і незвичайним. Надихайся!

Ніжний повітряний топ шавлієвого кольору послужить делікатним акцентом образу. Відтінок настільки м’який і спокійний, що без проблем подружиться з одягом в будь-який гамі. Драпірування, V-подібний виріз і планка з гудзиками візуально коригують пропорції тіла, роблячи талію вужчою, а груди – виразнішими. А напівпрозора баска прикриває зайве в районі живота.

Прозора біла блуза – вибір сміливих. Щоб образ не виглядав вульгарним, одягай під низ подовжений лаконічний бралет в тон. Для цього краще вибрати щось просте і консервативне, щоб не змішувати акценти.

Легка блузка на ґудзиках з акцентом на талії стане відмінною базою як ділових, так і коктейльних вечірок. У першому випадку одягай її зі строгим костюмом, щоб злегка пом’якшити образ, а в другому підбери шкіряні штани відповідного крою та доповни комплект каблуками.

Лаконічна блуза з світлого фактурного матеріалу знайде спільну мову і з повсякденними джинсами, і зі спідницею на вечір. Запах підкреслює талію, роблячи її візуально тоншою, а пишні рукави надають образу легкості і ніжності.

Незважаючи на хиже забарвлення, така блуза виглядає ніжно і романтично – багато в чому завдяки легкій атласній тканині. У поєднанні з базовим одягом вона візьме на себе роль акценту, а в складі яскравих образів буде вести себе спокійно і не перетягувати увагу на себе.

Яскрава атласна блуза з дуже великими рукавами пожвавить навіть найпростіший образ. Вона підійде для побачення, вечірки, походу в театр або на модну виставку, а також буде доречна в складі повсякденних нарядів. Модель самостійна і не потребує додаткових деталей, тому не радимо захоплюватися аксесуарами.

Укорочений топ з жатого матеріалу відтінку нюд ляже в основу для тотал-луків в молочній гамі. Поєднуй його з широкими брюками в тон і світлими кросівками. Відмінний образ для зустрічі з друзями або романтичного побачення.

Поділись


Новини партнерів