Тренд весни-2020: модні джинсові спідниці міді на будь-яку фігуру

Денім – вічний тренд, однак цієї весни йому варто приділити особливу увагу. Одними джинсами ти не відбудешся: в хід підуть сорочки, куртки, сукні та особливо спідниці з цього матеріалу. Зверни увагу на моделі довжини міді – їм пророкують великий успіх навесні-2020, пише Жіночий Світ. Кращі варіанти сезону ти зможеш знайти в нашій добірці.

Лаконічна модель насиченого синього кольору з розрізом по центру стане основою твого весняного гардеробу. Вона подружиться і зі светром вільного крою, і з строгою сорочкою, і з вечірнім мереживним топом. Завдяки еластичному поясу, така спідниця не буде здавлювати талію і забезпечить комфортну посадку.

Чорна джинсова спідниця – універсальний і практичний варіант. Вона поєднується з одягом будь-якого стилю і доречно виглядає в будь-якій ситуації. Така модель цілком згодиться і для офісу: в цьому випадку одягай її з суворою блузкою і ботильйонами на стійкому каблуці.

Згадуємо 80-і та носимо спідницю з вареного деніму. Додаємо до неї футболку вільного крою, заправлену за пояс, і лаконічні козаки. Можна накинути зверху об’ємну джинсовку в тон. Якщо ти плануєш одягнути таку спідницю на побачення або домашню вечірку, підбери повітряну блузу з пишними рукавами і доповни образ високими чобітьми-трубами. Вибирай взуття такої довжини, щоб не залишалося місця між ним і краєм спідниці.

Бунтарки оцінять модель спідниці з необробленим краєм. Особливо добре вона поєднується з об’ємним верхом і грубим взуттям. Одягай облягаючий топ або водолазку, а поверх накинь куртку/дублянку/бомбер з чоловічого плеча. Доповнять образ черевики або кросівки на товстій підошві.

Найактуальніший фасон спідниці на цю весну – пряма на запах. Радимо тобі поєднати відразу два тренди і підібрати модель з деніму з запахом на гудзики. Носимо її з оверсайз-светром, заправленим за пояс, і високими чобітьми-трубами.

Вибілена спідниця А-силуету з необробленими краями стане основою образу в стилі вестерн. Додай вкорочену косуху і козаки в тон. У такому вбранні ти зможеш відправитися на прогулянку, шопінг або зустріч з друзями.

На перший погляд модель здається невигадливою, однак, якщо придивитися, стає зрозуміло, що не все так просто. За «перчинку» відповідають високий розріз прямо по центру та необроблений край. Така спідниця освіжить повсякденний образ і зробить його цікавішим.

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів