Вибираємо правильні укорочені брюки на весну: гід по кращим моделям-2020

Чому укорочені брюки користуються такою популярністю? По-перше, це справжній порятунок для дівчат невисокого зросту – підрізати штанини точно не доведеться. По-друге, вони дають можливість продемонструвати взуття у всій красі, так як не закривають його. Ну і, по-третє, ризик забруднити короткі штанини бризками від калюж набагато менший. Пропонуємо тобі добірку кращих моделей на весну-2020.

Трохи урізноманітнити офісну палітру допоможуть класичні брюки благородного зеленого кольору. Вони досить суворі, не суперечать дрес-коду, універсальні в поєднаннях і підходять усім без винятку. Носити їх можна і за межами роботи, поєднуючи з оверсайз-джемпером, легкою блузкою і взуттям на низькому ходу.

Шкіра не втрачає своєї актуальності вже кілька сезонів поспіль і, не сумнівайтеся, залишиться в тренді ще дуже довго. Шкіряні штани – вигідна інвестиція в гардероб.

Весна – саме час відкласти подалі темні речі і дати дорогу світлим. Почати радимо з білих штанів довжиною до щиколотки, які будуть актуальними навесні. Нам особливо сподобалася модель з вельвету, яка однаково хороша і в складі тотал-луків , і з контрастним одягом.

«Намалювати» талію, подовжити ноги і зробити стегна більш виразними допоможуть брюки з високою посадкою довжиною до щиколотки. Щоб підсилити ефект, заправляємо верх і створюємо чітку межу за допомогою пояса.

Легкі штани-кюлоти з зав’язкою-шнуром на поясі дуже зручні. Ти зможеш легко відрегулювати посадку на талії так, як тобі зручно, а широкий крій дозволить тобі відчувати себе вільно протягом цілого дня.

Весна – час романтики, тому дуже логічним виявився тренд на одяг пастельних відтінків: від ніжних блакитних до кокетливих рожевих. Нам особливо сподобалися штани-кюлоти з високою посадкою кольору м’яти – так і бачимо їх в поєднанні з легкою блузкою і ботильйони на стійкому каблуці.

Клітинка – вічний тренд, який, здається ( і ми навіть впевнені), ніколи не вийде з моди. І якщо ти вибираєш речі відразу на кілька сезонів, то сміливо купуй штани в клітинку – точно не прогадаєш!

Джерело

Поділись


Новини партнерів