Як вибрати туніку на пляж?

Якщо ви збираєтеся на пляж, ваш зовнішній вигляд повинен бути ідеальним. Для цього важливо не тільки бути у відмінній спортивній формі, але і підібрати відповідний одяг, а зробити це можна за посиланням https://ua.gepur.com/catalog/plyazhnye-tuniki. Визначилися з купальником, зверніть увагу на такий предмет одягу, як туніка. Її теж потрібно підібрати так, щоб вона приховувала недоліки і підкреслювала ваші переваги.

Продемонструвати свій смак на пляжі досить складно, так як ви можете одягнути лише пару-трійку предметів одягу. Тому потрібно вибирати їх з особливою ретельністю. Як виділитися з натовпу на пляжі і при цьому не виглядати дивно?

Для цього вам потрібно знайти свій варіант пляжної туніки, яка прийшла на зміну вже набридлим парео.

Розберемо основні види цього пляжного одягу.

В’язана туніка

Останнім часом помітна тенденція зростання кількості в’язаних тунік. Нескладно здогадатися, що ручна робота сама по собі приваблива, а також вважається гарантією того, що ваша туніка для пляжу буде відрізнятися від будь-яких інших. Але сучасна машинна в’язка нічим не поступається ручній. Це унікальний, комфортний наряд. У ньому ви зможете прогулюватися і по пляжу, і за його межами. А у в’язаній туніці з крупною сіткою, можна сміливо засмагати. І засмага буде рівною, і туніка захистить шкіру від сонячних опіків.

Сукня-туніка

Таке вбрання схоже на сукню. Його довжина трохи вище коліна. В основному їх прикрашають по низу різними рюшами і оборками, капюшонами і поясами.

Туніка-сітка

Туніки-сітки бувають у велику і в дрібну сітку. Вони надають вам сексуальності. Дуже добре підходить для дуже спекотних днів, так як в ній простіше переносити спеку.

Довгі туніки

Цей вид тунік обирають ті, хто уникає сильної засмаги. При цьому в них можна гуляти по пляжу і вдень, і ввечері.

Жінки великої комплекції уникають пляжів, боячись того, що недоліки їх фігури не приховає купальник. І навіть струнким леді гуляти без причини тільки в купальнику вважається не завжди допустимим. І тут на допомогу і приходить туніка. Саме вона здатна приховати і показати саме те, що потрібно. Жінкам з повними руками рекомендується носити довгі рукава; з великим животом і прихованою талією, вибирайте туніку без пояса; невисоким жінкам краще носити туніки з поясами під грудьми; якщо ви вважаєте своєю перевагою зону декольте – сміливо одягайте туніки з вирізом; якщо ж спину – вам потрібен виріз ззаду.

Чарівно виглядають чорні туніки довжиною трохи нижче колін, плюсом буде, якщо вони розшиті золотом в районі грудей. Така пляжна туніка підходить жінкам, які мають тонку талію. Спортивний стиль тунік допоможе приховати недоліки фігури. Цей же стиль рекомендується любителькам пляжних ігор.

При виборі туніки для пляжу вам зустрінуться різні матеріали – шифон, еластан, віскоза і багато іншого. Туніки, які мають в області грудей волани і рюші небажано носити власницям великих грудей, щоб візуально не збільшувати їх ще більше. Тому якщо у вас маленькі груди – сміливо купуйте таке вбрання.

За кольором цей предмет одягу може бути різноманітний. Для створення ефекту стрункості, ми радимо купувати однотонні чорні туніки. Яскраві кольори допустимі дівчатам з ідеальною фігурою. Із зайвою вагою припустимо носити яскравий червоний, тільки ось туніка не повинна бути прозорою. Біла туніка – рекомендується струнким засмаглим жінкам.