9 незвичайних ідей для новорічного манікюру

Новий рік – час, коли ти можеш дозволити собі божевільні макіяж і укладку – ніхто навіть слова не скаже. Ну і з манікюром теж нічого приховувати! Чому б тобі не почати просто зараз втілювати в життя найсміливіші нейл-фантазії?!

Наталя Баранова, майстер манікюру: «Новорічний манікюр пропонує відступити від класики і трохи погратися з дизайном та деталями. Але варто враховувати пристрасті тварини, рік якої настає. 2019 – рік Жовтої Земляної Свині, а це значить, що топові місця займають теплі відтінки жовтого – золотий, солом’яний, грушевий, медовий, бурштиновий. Але допустимі рожевий, бежевий, смарагдовий, червоний, бронзовий, кораловий і їх поєднання. І, звичайно, не варто забувати про блискітки і цікавий дизайн – якщо ти не наважувалася спробувати це раніше, то зараз для цього найкращий час».

Блискітки

Щоб звичайний манікюр перетворився в святковий, тобі потрібно всього лише взяти лак з блискітками і нафарбувати ним нігті – усі або ж декілька. Відчуття, що Новий рік близько, з’явиться негайно!

Блискучий френч

Якщо для тебе манікюр з блискітками – це занадто, тоді альтернативою може стати французький манікюр, де роль білого кінчика виконує лак з глітером. До речі, смужка може бути не рівною, а з розмитими краями.

3D

З 3D-малюнками твій новорічний манікюр точно помітять. До чого і треба прагнути!

Манікюр у формі місяця з шиммером

Манікюр у формі місяця завжди виглядає елегантно і доречно. Це стосується навіть новорічної ночі! Але якщо ти хочеш, щоб він був максимально ошатним, заміни однотонний лак на шиммер.

Нейл-арт

Малюнки у вигляді засніженої горобини, теплих рукавиць і ялинок або будь-який інший новорічний нейл-арт чудово підійдуть для створення новорічного настрою!

“Кошаче око”

Покриття «кошаче око» знову в моді, правда, сьогодні він виглядає трохи по-іншому. Якщо раніше лак на нігтях переливався двома кольорами, то тепер – трьома. Спробуй, наприклад, використати перехід з зеленого в блакитний і рожевий або з чорного в коричневий і жовтий. Справжнє диво!

Синій + геометрія

Синій вважається зимовим кольором, а в поєднанні з геометричними малюнками, які знаходяться в топі ось уже кілька сезонів, він постане в зовсім іншому світлі.

Зелений лак

Ще один колір, який по праву вважається новорічним, – зелений (від глибокого пляшкового до оливкового). Саме він нагадає тобі про шампанське і ялинку – головні складові новорічного свята.

Дзеркальний блиск

Втирання – техніка, яка дає гарний глянцевий блиск, який так актуальний в новорічному манікюрі. Нагадаємо, що 2019 рік – рік Жовтої Земляної Свині, тому вибирай лак всіх відтінків рожевого або жовтого.

 

Джерело

Поділись


Новини партнерів