5 кольорів, які допоможуть вам виглядати молодшою

Хто за те, щоб завжди залишатися молодим? Більшість, а той, хто говорить, що не хоче цього, лукавить. Кожен вдається до різних способів збереження молодості, вміло приховуючи вік за допомогою різних хитрощів. І номер один серед всіх, це правильний вибір одягу. Справа не тільки в фасонах і силуетах обраних речей, але в основному у виборі кольору, який скидає з рахунків відразу кілька років.

Вже давно відомо, що яскраві і світлі тони одягу і аксесуарів грають на руку тим, хто ретельно намагається приховати свій вік. Вони освіжають, надаючи обличчю необхідний тон. Саме на них і варто сконцентруватися любителям виглядати молодше за свої роки.

Безпрограшний білий

Білий колір – один з тих кольорів, який обов’язково повинен бути в гардеробі кожної жінки. Одяг білих тонів, не тільки допомагає виглядати молодше, але привносить в образ якусь урочистість.

Чайна троянда

Рожевий колір пастельних тонів мимоволі спрацьовує на руку тому, хто віддає йому перевагу. Він асоціюється з дитячими ніжними пяточками, бутонами троянд, які тільки розкрилися, ніжними квітками весняної сакури. Все це говорить про нове життя, і в той же час ніжно відтіняє шкіру обличчя.

Жовтий лимон

Жовтий колір, настільки яскравий, навіть якщо відтінок зовсім приглушений, що в одязі цього тону неможливо залишатися тьмяним і похмурим. Його присутність в одязі завжди задає потрібний тон в настрої, тим самим покращуючи наш зовнішній вигляд.

Бежевий перламутр

Хоча тон “бежевий перламутр” за версією pantone набагато темніший, ніж ми припускаємо, все ж, при згадці перламутру виникає асоціація з чимось світлим і ніжним. Саме тому, цей колір такий популярний у тих, хто хоче залишатися завжди на хвилі.

Блакитна волошка

Ніжно-блакитний колір безсумнівний помічник у такому важливому питанні, як виглядати добре, незалежно від віку. Світлі відтінки голубого спрацьовують практично так само, як і білий колір. Тому, при бажанні виглядати молодше, ніж звичайно, вибір кольору очевидний.

Джерело

Поділись


Новини партнерів