Модні принти 2018: як правильно поєднувати їх у цьому сезоні

Пальму першості в цьому сезоні поділяють між собою анімалістичні принти і клітинка, причому як окремо, так і в тандемі. Якщо раніше потрібно було бути дуже ризиковим і сміливим, щоб зважитися поєднувати ці два принти, то в цьому сезоні це must have!

Поєднувати можна клітинку різних масштабів, ритмів і кольорів або відразу аж декілька анімалістичних принтів, включаючи в луки шкіру змій та інших рептилій. Міксуйте анімалістичні принт і з локальним кольором, при цьому, знову ж таки, не варто боятися експериментів. Традиційне поєднання леопардового принта з червоним можна урізноманітнити поєднаннями з фіолетовим, помаранчевим або лимонним. Ви точно не прогадаєте, якщо будете використовувати різні принти в одній колірній гамі або об’єднані хоча б одним відтінком.

Класний прийом, який зможе одружити два складних принти, – це однотонний аксесуар. Наприклад, ремінь. Міксуйте схожі принти в різному розмірі: поєднуйте смужку з кліткою, квітами, горохом або анімалістичним принтом. Як кашу маслом, так і образ смужкою неможливо зіпсувати.

Використовуйте джинс, щоб заміксувати речі. Він дуже універсальний – підійде як до квіткового принту, який теж буде актуальним цієї осені, так і до принтів в стилі мілітарі. Важко помилитися, комбінуючи два різних принти в чорно-білій колірній гамі.

У цьому сезоні всі ризики виправдані, не бійтеся одягнутися трохи занадто, врешті-решт, завжди можна сказати – я художник, я так бачу!

Поділись


Новини партнерів