Як носити шарф восени: 20 модних образів, які потрібно повторити в цьому сезоні

COPENHAGEN, DENMARK - FEBRUARY 02: Juliane Diesner wearing a white Gucci shirt, black Gucci bag, beige coat outside By Malene Birger during the Copenhagen Fashion Week Autumn/Winter 17 on February 2, 2017 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)

Шарф – незамінний аксесуар, який не залежить від сезону. Теплий, яскравий, об’ємний або легкий – для стильного образу підійде будь-який. Якщо ви не знаєте, як і з чим носити шарф восени, тоді пропонуємо подивитися модні street-style образи з цим стильним аксесуаром.

Цієї осені стилісти пропонують вибирати об’ємні і широкі шарфи, які будуть не тільки стильним аксесуаром, але і послужать теплою річчю в прохолодну погоду. Малюнок і яскравість шарфа на осінь залежать від вашого стилю і переваг. Восени 2018 року в моді будуть шарфи з картатим малюнком, яскраві в’язані аксесуари і трикотажний шарф.

Об’ємний шарф найкраще поєднується з кашеміровим пальто, блейзером, жакетом, тренчем.

Для осінніх прогулянок спробуйте поекспериментувати з вузлами: зав’яжіть щільно об’ємний шарф навколо шиї і зробіть бант. Для більш стильних street-look вибирай в’язаний oversize шарф, обмотаний навколо шиї.

Носіть шарф в якості накидки на плечі, а ремінь на талії гармонійно впишеться в яскравий образ восени.

Для більш теплої погоди обирайте тонкий шарф. А в поєднанні з блейзером такий аксесуар буде виглядати приголомшливо і самі по собі, але в союзі зі стильними сонцезахисними окулярами такий тандем буде виглядати більш яскравіше.

Джерело

Поділись


Новини партнерів