Наймодніші літні сукні 2018 року

Сарафан є незамінною частиною гардеробу кожної дівчини. Дізнатися, які літні сукні будуть стильними в 2018 році, допоможуть модні тенденції. Дизайнери в своїх колекціях представили різні моделі, за допомогою яких вдасться задовольнити смаки навіть найбільш вимогливих модниць.

КОЛІРНА ПАЛІТРА

Літній сезон наповнений яскравими фарбами. Модними будуть наступним відтінки: коричневий, синій, білий, сірий, чорний, рожевий, жовтий, смарагдовий, помаранчевий, бірюзовий, блакитний, фіолетовий.

На піку популярності 3 кольори: кораловий, індиго, бургундія. Дизайнери включили ці відтінки в свої колекції і представили модне вбрання на показах.

Поєднання білого і чорного – класика, яка не втрачає своїх лідируючих позицій. У новому сезоні білий колір буде злегка тонований.

Пастельні відтінки також будуть модними. З їх допомогою можна створити ніжний і жіночний образ.

Для літнього періоду найкраще вибирати яскраві і насичені фарби. Жовтий і волошковий – лідери сезону.

МОДНІ ПРИНТИ

Дизайнери відмовилися від використання різних малюнків, мінімалізм в моді. Квіти, фентезі, написи і цифри поступово втрачають свої позиції. Вони поступаються місцем однотонному вбранню, смужці, горошку.

Смужка може бути як горизонтальною, так і вертикальною. Горошок має різний розмір: починаючи від великого, закінчуючи дрібним.

ТКАНИНИ ТА ДЕКОР

Модні тенденції щорічно змінюються. Для пошиття літніх суконь 2018 року використовують прозорі тканини.

Особливу увагу привертають такі матеріали:

  • шифон;
  • тюль;
  • мережива.

Як декор використовують волани, оборки, рюші. Ці елементи надають образу жіночності та легкості. Блискучий декор також дуже популярний. Вечірнє вбрання прикрашене різними паєтками.

Бахрома – лідер сезону. Дизайнери змогли вигідно використовувати матеріал в своїх роботах, створюючи приголомшливе вбрання.

МОДНІ СУКНІ СЕЗОНУ 2018

Колекції літнього вбрання досить різноманітні. Знайдуться варіанти для повсякденності, вечірнього виходу, відпустки. Кожна модель унікальна і заслуговує на особливу увагу.

СУКНЯ СОРОЧКА

Та кількість нарядів, яку було продемонстровано на модних показах, зобов’язує дівчат приглянути собі кілька варіантів. Моделі абсолютно різні, відрізняються по довжині, фасону, забарвленню. Можна вибрати однотонну сукню або комплект з принтами.

Сукня-сорочка – відмінний варіант для повсякденності. У ній зручно і комфортно, рухи вільні.

АКЦЕНТ НА ДЕТАЛІ

Фахівці рекомендують звернути увагу на моделі зі шнурівкою на талії, шкіряними вставками, збірками на рукавах. Такі деталі не залишаться непоміченими. Таке вбрання вибирають сміливі особистості, які не бояться експериментів. Можна щодня приміряти новий образ, залишаючись при цьому індивідуальною.

ПЕРФОРАЦІЯ

Перфорований матеріал додає наряду легкості і мальовничості. У такій сукні вдасться підкорити серця чоловіків і бути в центрі уваги. Найчастіше такі наряди вибирають випускниці або наречені.

ПЛІСЕ

Згадати про модні тенденції 80-х років можна за допомогою літніх суконь плісе. У 2018 року вони будуть на піку популярності. Кілька складок з боків одягу, і образ стане повітряним і неповторним.

Особливу привабливість наряд набуває в яскравому виконанні. Сонячні кольори разом з повітряними складками виглядають дивовижно. Відмінний варіант для романтичного побачення.

ПИШНІ РУКАВИ

Фахівці рекомендують вибирати легкі і повітряні наряди. Тому пишний рукав зможе доповнити образ, додасть йому природності. Жінки можуть вибрати рукав-кльош або ліхтарик, обидва варіанти вже полюбилися модницям.

СУКНЯ-БРЮКИ

Новинка сезону, сукні-брюки можуть з легкістю конкурувати з комбінезонами. Наряд вигідно підкреслює жіночу фігуру, роблячи її більш привабливою.

Вибираючи такий наряд, залишитися без уваги просто не вдасться. Тому він підходить для сміливих особистостей, які готові до експериментів.

ТУНІКА

Туніка повинна бути в гардеробі кожної модниці. Завдяки простому крою, туніка може поєднуватися з будь-якими комплектами. У літній сезон достатньо додати кілька стильних аксесуарів, і модний образ гарантований.

АСИМЕТРІЯ

Асиметрія в вбранні зустрічається досить часто. Це можуть бути сукні на одне плече, з одним рукавом або бретелькою. Найчастіше це святкові комплекти. Однак, в новому сезоні дизайнери змогли їх трохи спростити. В результаті моделі отримали діловий стиль.

СУКНЯ З БРЮКАМИ

Модне поєднання сукні та штанів, комплект виглядає дивовижно. Він відмінно підійде для вечірньої прогулянки і зустрічі з друзями. Наряд набуває яскравих фарб завдяки різним фактурами. Кожна деталь виглядає чудово.

КВАДРАТНА СПІДНИЦЯ

Літні сукні 2018 року представлені різними варіантами. Згідно модним тенденціям варто звернути увагу на незвичайні лінії силуету. Квадратна спідниця – це тренд сезону. Дизайнери вирішили пограти з тканиною, щільний матеріал доповнюють прозорі вставки.

Таке вбрання не залишиться без уваги. Воно виглядає оригінально і незвично. Тільки сміливі дівчата вибирають комплект, намагаючись виділитися в натовпі.

СУКНЯ-ПАЛЬТО

Прагнення до комфорту і простоти змушує жінок звернути увагу на фасон сукні-пальто. Прекрасний варіант для створення ділового стилю. Плечі закриті, всі деталі строгі.

Якщо розглядати кольорову гаму, то світлі тони домінують. При бажанні вибрати тканину з узором, перевагу слід віддавати смужці і клітці.

Надати діловому стилю індивідуальності можна за допомогою прозорих топів, водолазок. Одягаючи спідницю, сукня перетвориться в літнє пальто.

БАЛОН

Фасон балон підійде для жінок, бажаючих приховати деякі недоліки фігури. Від талії спідниця розширюється, роблячи стегна більш округленими. Такий фасон цікаво виглядає як в короткому, так і довгому варіанті.

Доповнити вбрання можна поясом. Це дозволить візуально зробити фігуру стрункішою.

МАЛЛЕТ

Цей фасон не виходить з моди вже кілька сезонів поспіль. У 2018 році він все так же буде на піку популярності. Як би дизайнери не хотіли змінити моделі, але загальні деталі залишаються незмінними. Нерівний поділ привертає до себе особливу увагу.

Спідниця може бути прикрашена хвилями або пишними уборами. Довжина ззаду і спереду відрізняється, що і робить модель такої популярною.

СТИЛЬ NEW LOOK

Дизайнери представили в своїх колекціях наряди, що нагадують 70-і роки. Це давно забуті образи, які вже можна продемонструвати. Як же хочеться побувати на богемних вечірках і показати себе у всій красі.

Однак, фахівці додали сучасні риси такому вбранню. Це спідниці-квадрати, які будуть такі модні в новому літньому сезоні.

БІЛИЗНЯНИЙ СТИЛЬ

Молодим дівчатам так хочеться виділитися з натовпу і показати всім свою привабливість. Сікні в білизняному стилі допоможуть здійснити задумане. Мереживо і легкі тканини вигідно підкреслюють фігуру. Таке вбрання не залишиться без уваги. Сукні часто зустрічаються на модних показах.

РОЗДІЛЬНІ СУКНІ

Незвичайний комплект, який набирає величезну популярність. Він складається з спідниці і топа, підходить для повсякденного життя та святкової моди.

Роздільні комплекти підійдуть дівчатам з ідеальною фігурою. В іншому випадку образ вийде безглуздим.

БАЛАХОН

Тренд сезону, який підкорив модні підмостки. Фасон може бути виконаний в різних варіантах. Відмінний варіант для жінок, що мають зайву вагу. За допомогою такої сукні вдасться приховати деякі недоліки фігури.

ЧОРНА СУКНЯ

Чорна сукня має бути у кожної сучасної жінки. У 2018 році особливу популярність набувають чорні сукні до підлоги. За допомогою цього наряду можна створити ідеальний образ і бути королевою вечора.

СУКНЯ З ВОЛАНАМИ

Рюші, волани, зборки можуть стати справжньою окрасою. Вони зустрічаються на рукавах, спині, спідниці сукні. Таке обрамлення буде виступати чудовим декором.

ПОВІТРЯНИЙ КАСКАД

Повітряні сукні на піку популярності. Вони складаються з безлічі шарів, ніби каскадом струмують вниз. Відмінний варіант для романтичних натур, які бажають показати свою індивідуальність. Такий фасон найчастіше вибирають випускниці.

Бути стильною нескладно. Достатньо вивчити модні тенденції 2018 року і вибрати літні сукні, які пасуватимуть вам. Моделі досить різноманітні, навіть вимогливі дівчата зможуть підібрати найкращий варіант і створити ідеальний образ.

Поділись


Новини партнерів