З чим носити мюлі у цьому сезоні: 10 порад

Іноді достатньо додати всього лиш одну деталь для того, щоб образ з нудного перетворився на яскравий, з повсякденного – став вечірнім, а з посереднього – модним. Цього літа в ролі такого statement piece виступають мюлі: сандалі без задника на плоскій підошві або підборах. В нашому огляді ви знайдете кілька ідей, як носити це взуття у цьому сезоні так, щоб звання ікони стилю 2018 належало саме вам.

З джинсами

Кращий вибір, коли на те, щоб щось вигадувати, немає ні сил, ні часу. В даному випадку мюлі – як чарівна паличка – перетворять навіть банальний комплект з білою футболкою в стильний look.

З сукнею з квітковим принтом

Поєднання для справжніх леді. У ніжній шифоновій сукні і мюлях ви будете головною зіркою вечора: і на традиційному «5 o`clock tea», і на побаченні в галереї імпресіоністів.

З комбінезоном

Віддаємо данину 1990-им і поєднуємо мюлі з комбінезонами: хоч з джинсовими, хоч з більш легкими – шовковими або трикотажними. Ось де повною мірою можна застосувати модне правило гри на контрастах.

З спідницею-міді

Мюлі і спідниця-міді – класика жанру, урізноманітнити яку під силу лише оригінальним варіантами: наприклад, мюлям з фантазійним каблуком – декорованим стразами, вишивкою або 3D-аплікаціями.

З брючним костюмом

Мюлі знизять градус формальності ділового образу. Так що якщо у вас запланована важлива бізнес-зустріч, то брючний костюм і мюлі – не вірне модне рішення, а якщо побачення, то це, навпаки, потрапляння в саму точку. Ефектно, оригінально і спокусливо одночасно.

З сумкою в тон

Правило «взуття та сумка одного кольору» знову в арсеналі зірок стритстайлу. До мюлів підбирайте наймодніші сrоssbоdу-сумки сезону: солом’яні, поясні, круглі або у формі півмісяця. Найбільший хіт – білі.

З вечірньою сукнею

Щоб жіночність і вся розкіш вашого образу досягли свого апогею, вибирайте оксамитові або атласні мюлі на високій шпильці, з пряжкою з кристалів, як у No.21. Такі кілька років тому побили всі рекорди продажів і сьогодні знову представлені в колекціях Casadei, Manolo Blahnik, Gucci.

З речами в білизняному стилі

Наприклад, з сукнею-комбінацією або костюмом в піжамному стилі. Нехай фраза Маноло Бланік про те, що мюлі «такі ж хороші сьогодні, як вони були гарні для мадам де Помпадур, що встає з ліжка», знову набуде своєї сили. Речі в білизняному стилі тільки підсилять враження.

З шкарпетками

Мода часом суперечлива. Скільки сезонів поспіль нас відучували від комбо «сандалі + шкарпетки», і ось воно знову в хіт-параді трендів. Найкраще мюлі поєднуються зі шкарпетками в сітку або контрастними за кольором варіантами.

З широкими брюками

Найбільш спортивний варіант з усіх можливих. Тому і мюлі слід підбирати відповідні: на плоскій підошві або kitten heels, однотонні, без декору.

Поділись


Новини партнерів