Які пальто будуть в моді весною 2018

Весняний сезон неможливо розпочати без нового пальто – ключового елементу будь-якого перехідного гардеробу. У цьому році дизайнери роблять акцент на жіночності і класичних силуетах, розбавлені сучасними деталями. У цій статті ми вибрали для вас пальто, які будуть модними весною 2018.

MILLENIAL PINK

Говорячи про модні кольори весни 2018, неможливо обійти увагою топ-відтінок сезону під назвою millenial pink. Ніжно-рожевий колір – дуже актуальний на укорочених вовняних пальто на поясі, мініатюрних пальто-жакетах на кшталт того, що носила Джекі Кеннеді, а також на легких весняних пальто з шовку, сатину і тонкого драпу.

ФАНТАСТИЧНИЙ ПЛАСТИК

Не є новиною для тих, хто стежить за тенденціями моди, те, що цієї весни дуже популярними будуть пальто і тренчі з прозорого пластика. Модні фасони пальто весни 2018 є дещо футуристичними: з асиметричними вирізами, оригінальною обробкою блискавками і деконструктивними кишенями і рукавами. Чи варто говорити про те, що модні прозорі пальто весни 2018 дуже знадобляться в дощову погоду?

НОВИЙ ТРЕНЧ

Модні жіночі пальта весни 2018 не обійдуться без своєї версії тренча. Тренч, який пережив в новому сезоні апгрейд в порівнянні з класичною версією, користується величезним попитом у любительок більш консервативного стилю з сучасним твістом. Наприклад, колірна гамма і раніше залишається бежево-нюдовою, але зате поділ подовжується позаду, кишені розширюються, плечі стають більш акцентованими, а еполети і лацкани прикрашають цікаві принти та аплікації.

ЖАККАРД

Коли ж стане тепліше, саме час дістати з шафи куплене в минулому сезоні або оновлене в цьому жаккардове пальто з принтом. Стильне пальто весни 2018 вписується в модні тенденції своєю оригінальністю і підкресленою жіночністю, дозволяючи грати зі стилем і поєднувати часом абсолютно непоєднувані деталі гардероба. Наприклад, жаккардовое пальто дуже ефектно виглядає з джинсами-бойфрендами, а сатиновий варіант можна сміливо носити поверх широких шароварів з масивними ботильйонами.

Поділись


Новини партнерів