Характер за кольором очей: секрети фізіогноміки

Очі – наше головне джерело інформації. Тож не дивно, що в них таяться і особливості людської особистості. Вчені впевнені, що визначити характер за кольором очей людини дуже легко. Дивлячись в очі людини можна читати її, як відкриту книгу, дізнатися всі таємні бажання і зрозуміти хід її думок в даний момент.

Колір очей характер і значення

Чорні очі  – це бездонний вир, в них легко потонути. Така людина володіє неймовірною енергетикою, і як магніт притягує до себе людей. Їх життя ніколи не буває спокійною, вони завжди знаходяться в гущі подій.

Карі очі  – для них не існує слова: «неможливо», задумавши що-небудь, вони не заспокояться, поки не досягнуть бажаного. Якщо колір очей коричневий, характер таких людей часто дуже імпульсивний і запальний. Але вони здатні легко забути образу.

Світло-карі очі (чайного кольору)  – вони не люблять приймати сторонню допомогу, звикли покладатися тільки на свої сили. Завдяки своїй працьовитості легко піднімаються кар’єрними сходами. Не люблять, коли їм суперечать і йдуть наперекір їх бажанням.

Карі очі з відтінком сірого  – такі люди часто змінюються, як вітер. Часто їм складно визначитися зі своїми бажаннями. В одній людині постійно ведуть боротьбу дві особистості: диктатор і тонка вразлива натура.

Карі з зеленим відтінком  – загадкові і скритні люди. Вони всіляко приховують свої думки і бажання від оточуючих. Вони живуть у своєму власному світі, дивному, загадковому і не зрозумілому для більшості.

Сині очі (небесно-блакитні)  – правда і тільки, правда. Блакитноокі люди завжди говорять, то, що думають. Вони не вміють прикидатися і брехати. Почуття справедливості для них завжди на першому місці.

Зелені очі  – неймовірно вірні люди, характер такої людини дуже спокійний. Вони не люблять скандалів і звикли все вирішувати мирним шляхом. Такі люди ніколи не зрадять, на них можна покластися в будь-якій ситуації.

Сірі очі  – розумні і підприємливі люди, вони ніколи не відкладають нічого на потім. Завдяки своїй працьовитості досягають бажаного в найкоротші терміни.

Темно-сірі очі  – безкомпромісність поглядів. Такі люди ніколи не визнають своїх помилок, вони на 100% впевнені в своїй правоті. Краще і не намагатися вступати з ними в суперечку. Для своєї родини вони готові на багато що і зроблять все, щоб захистити домочадців від будь-яких проблем.

Джерело

Поділись


Новини партнерів