Джинси люблять усі. Кожна з нас має хоча б одну-дві пари, а деякі фанати їх кількість вимірюють десятками. Які купити жіночі джинси, щоб пасували під певну фігуру, а які підійдуть всім? Розбираємось разом.

Джинси-труби

Джинси труби, тобто з широкими прямими штанинами, злегка розкльошені до низу – це хіт нинішнього сезону. Вибирай їх в подовженому варіанті, що закриває верх чобіт або черевиків: так ти подовжуєш ноги і нівелюєш ефект зайвого об’єму, який дають широкі джинси. Комбінуй їх з оверсайз жакетом, футболкою, светром або кардиганом: світ потребує більше обсягу!

Джинси слоучі

Слоучі (укорочені джинси з «повітрям» у штанинах і звуженим низом) найбільше підійдуть високим дівчатам: за рахунок того, що їхня довжина не доходить до щиколоток, вони візуально вкорочують ноги. Тому будь обережна, якщо ти невеликого зросту чи хочеш подовжити ноги, щоб нівелювати ефект пишних грудей чи об’ємних стегон – такі джинси тобі не підійдуть. Рекомендую цю модель струнким дівчатам з фігурою пісочний годинник або прямокутник: у другому випадку не забудьте підкреслити талію!

Прямі джинси з високою талією

Це найкласичніша класика у світі деніму, яка тільки може бути. Прямі джинси відносяться до гардеробу поза часом: який би нині був рік і які б тенденції не захоплювали світові подіуми, прямі джинси завжди залишатимуться актуальними. Ще один їх плюс у тому, що вони підходять абсолютно всім: і струнким дівчатам невеликого зросту, і категорії плюс сайз, і фігурам з животом або великими стегнами, і володаркам спортивної статури. Рішення купити прямі джинси з високою посадкою буде дуже вигідною довгостроковою інвестицією у твій гардероб.

Джинси із завуженими штанинами

Такі джинси вигідно виглядають на тих дівчатах, кому потрібно підкреслити вигини фігури (або створити їх, якщо це необхідно): за рахунок контрасту не дуже облягаючих стегон і вузьких гомілок тобі вдасться створити ефект трохи більших сідниць. Однак, таку модель я б не рекомендувала вибирати жінкам з фігурою грушею: так ви тільки підкреслите пишні стегна на контрасті з вузьким низом ніг.