Чомусь багато хто досі вважає, що літо – це завжди яскраві соковиті кольори в одязі, а ось коли приходить зима, то потрібно вибирати лише сірі та темні відтінки. Сьогодні ми спробуємо розвіяти цей міф і розповімо, що модний зимовий жіночий одяг може і повинен бути яскравим і привабливим, таким, як тут: https://vovk.com/ua/.

Настав час додати фарб у свій зимовий гардероб і обов’язково зробити це відповідно до останніх модних тенденцій. Яким саме? Все просто! Всесвітньо відомий Pantone Color Institute представив свою топову добірку кольорів, якими обов’язково потрібно розбавити свої образи цієї зими.

ТОП 7 модних кольорів на зиму за версією Pantone

В інституті кольору Pantone пропонують урізноманітнити базовий зимовий гардероб сімома цікавими відтінками. Розглянемо кожен із них детальніше.

  • Блідо-рожевий – так-так, саме улюблений усіма дівчатами колір став хітом нинішньої зими. Правда, для холодної пори року, дизайнери зробили його стриманішим з актуальним і доречним, не надто кричущим відтінком.

  • Нюд вже так щільно увійшов у наші повсякденні та святкові образи, що його просто неможливо було не внести й у модні кольори зими. Монохромні образи просто ідеально впишуться як в осінній, так і до зимового гардеробів, подарувавши при цьому свіжість лукам завдяки своїй бежевій гамі.
  • Сірий колір, який традиційно вважають відтінком холодної зими, також залишився у модній палітрі. Цьогорічний сезон стилісти пропонують прикрасити цікавими вовняними брюками-палаццо або пальто вільного крою.
  • Чорний колір останнім часом спеціально уникають, а дарма! Цікаве поєднання яскравих речей та чорного – це зовсім не нудно, а навпаки – дозволить зробити будь-який образ інтелігентним, стриманим та подарує луку більше фактурності та глибини.

  • Золотий колір для нинішньої зими фахівці пропонують використовувати менш традиційно і замість використання його на сукнях та іншій щільній тканині пропонують цікаве рішення: вкраплення золота на виробах з вовни. Ідеальним рішенням буде додати до свого гардеробу жакет або в’язаний светр спокійного фасону з невеликим мерехтінням по них.
  • Традиційний класичний червоний колір також став хітом зими 2022 року. Улюблений усіма яскравий відтінок стане чудовим акцентом у кожному образі та приверне до себе багато уваги. Стилісти рекомендують звернути увагу на червоні пальто або жакети, трикотажні сукні або розбавити образ цікавими акцентними аксесуарами цього кольору.
  • Жовтий – мабуть, у цій топовій сімці це найсміливіший і яскравіший відтінок, який точно мало хто пов’язує із зимою. Отже, якщо ви хочете зробити свій образ особливим та небанальним, вибирайте будь-який одяг як гірчичних відтінків, так і яскраві лимонні кольори.

З основними кольорами розібралися, тепер важливо сказати і про таку палітру, за допомогою якої ви можете зробити ідеальні точкові відтінки та зробити образ стильним та трендовим. У такій кольоровій гамі точно має бути синій, яскраво-зелений та фуксія.

І не забувайте найголовніше – нинішня зима – сезон, коли як ніколи не вистачає яскравих фарб. Додайте їх самі за допомогою своїх цікавих та сміливих кольорових рішень. Успіхів!