Кашемірові пальта – базова річ у гардеробі кожної модниці. Осінь, зима чи весна – цей атрибут одягу підходить для будь-якої пори. Пальто із кашеміру – просте, але водночас стильне та вишукане.

Кашемірове пальто – незмінний тренд сезону

Верхній одяг із кашеміру завжди користувався популярністю серед поціновувачів стильного вбрання. Особливість пальт із такого матеріалу в їх естетичності та довговічності. Якісний кашеміровий виріб прослужить вам довго, за умови правильного його носіння, зберігання та прання.

Стильний, цупкий, але водночас м’який, повністю гіпоалергенний – такими властивостями наділені пальта, виготовлені з кашеміру. Вони завжди будуть актуальними, адже виробники таких моделей ідуть в ногу з часом та щоразу тільки удосконалюють свої вироби під сучасні тренди.

У сезоні 2021/22 кашемірові пальта – незамінний атрибут в гардеробі ледь не кожної дівчини. Короткі, довгі, з орнаментом чи без нього – вибір величезний. Навіть найвибагливіша леді може знайти щось для себе.

Ми ж допоможемо вам бути в курсі модних новинок та розповімо про п’ять актуальних кольорів та фасонів кашемірових пальт. Купивши їх, ви завжди будете в центрі уваги.

Бути стильною – актуальні кольори та фасони пальт

У тренді нині насамперед простота. Бежевий, чорний, білий, коричневий, не насичений блакитний кольори та хакі  – це якраз те, що доповнить будь-який сучасний модний образ. Чи то повсякденний стиль із кросівками та спортивними штанами, чи святковий з сукнею і туфлями на підборах – таке пальто вдало поєднується практично з усіма видами взуття та одягу.

Ще одна новинка сезону – жовті, оранжеві, салатові та червоні кольори пальт. Дизайнери поступово повертаються до яскравих моделей, адже останні кілька сезонів у моді стабільно була монотонність та практичність. Розглянемо актуальні нині пальта для всіх типів фігури детальніше.

1. Кашемірове оверсайз пальто в клітинку – такий верхній одяг чудово підходить для зимово-осіннього сезону. Воно зручне та практичне і здатне підкреслити будь-який образ.

Такий фасон підійде для романтичного побачення, для прогулянки, а також стане чудовим доповненням до робочого образу з діловим костюмом. Маючи в гардеробі таке пальто, можна нескінченно експериментувати з “луками” і завжди залишатися впевненою в собі.

Особливість оверсайз пальто у тому, що воно підходить для будь-якого типу фігури та будь-якого зросту. Воно абсолютно не стягує тіло і дозволяє одягати під пальто об’ємні светри і почуватися при цьому комфортно.

2. Кашемірове пальто-халат та принт “гусячі лапки” – стильна новинка 2021 року, що підкорила серця багатьох українських модниць. Сучасні виробники пропонують і довгі, і короткі моделі “гусячих лапок”. Здебільшого, такі пальта можна побачити лише у чорно-білих кольорах.

Базові, неяскраві тони вдало поєднуються з усіма складовими образу та роблять його по-справжньому вишуканим і незвичним. Таке пальто має стильний пояс, який зав’язується легко та невимушено. Тепер не потрібно витрачати час на гудзики або блискавки. Раз – і готово, а головне – тепло та ще й “трендово”.

Кашемірове пальто-халат – універсальний фасон, що підійде дівчатам із різним типом фігури, однак є кілька нюансів.

Високі дівчата можуть купити кашемірове пальто такого фасону будь-якої довжини. Довгі чи короткі – такі вироби сидітимуть на них вдало. Для низьких дівчат оптимальним варіантом стане довжина максі – трохи нижче коліна. Для “плюс сайз” також підходять різні варіації такого пальта, позаяк допоможуть підкреслити переваги фігури.

3. Кашемірове пальто кокон – завжди актуальний та модний фасон. Такий виріб не має чітких ліній, об’ємний та помірно звужений до низу. З коміром і без нього, з широкими довгими та укороченими рукавами, міні, міді та максі довжини – варіацій такої моделі безліч. Обирайте те, що вам до смаку!

Жіноче кашемірове пальто кокон поєднується з різним одягом. Крім того, воно підкреслить переваги будь-якої фігури. Виробники пропонують також моделі різних кольорів. Навіть найвибагливіша панянка знайде щось для себе.

4. Пальто А-силуету або трапеція – універсальний виріб вільного крою, з великими кишенями, поясом або на гудзиках, з капюшом чи без нього. Такі моделі знову повертаються в моду, але вже удосконалені та сучасні. Пальто трапеція підійде і для високих худих дівчат, і для низьких. При потребі допоможе сховати недоліки фігури та зробить її гармонійною і привабливою.

Різноманіття кольорів та підвидів цього фасону вражаюче. Шукайте та підбирайте оптимальний для вас та вашої фігури варіант. Якщо ж ви хочете саме виріб з кашеміру, то зверніть увагу на класичні чорні та бежеві кольори. Занадто яскраві моделі матимуть у складі “домішки” інших матеріалів.

Порада: пальто А-силуету найкраще приміряти зі светром. Тільки тоді ви зможете зрозуміти, чи добре виріб лягає по фігурі і чи зручно носитиметься у холодну пору.

5. Кашемірове пальто з оздобленням будь-якого фасону – ще одне стильне рішення сезону 2021/22. Сучасні дизайнери дедалі частіше впроваджують у свої вироби національний орнамент. Пальто з вишивкою, без сумніву, цьогоріч стало модним трендом. Виробники пропонують різні фасони та різні варіації оздоблення. Вишивка на рукавах, спереду, ззаду чи внизу виробу – такий орнамент всюди виглядає стильно, а головне – актуально.

Купити пальто з вишивкою в Україні зараз можна в будь-якому місті. Львів, Київ, Харків, Чернівці, Полтава тощо – усюди є магазини з таким незвичним верхнім одягом. Наприклад, широкий асортимент таких моделей хорошої якості та за помірну ціну пропонує інтернет-магазин “Галичанка”. Така новинка припала до душі прихильницям національної атрибутики, тому зараз нерідко на вулиці можна побачити дівчат у такому автентичному вбранні. Купити пальто з вишивкою обов’язково потрібно тим, хто любить грамотне поєднання класики з оздобленням.

Думаєте, воно підходить лише для святкових та урочистих подій? А от і ні. Грамотний вибір фасону пальта (а їх є безліч і всі вони однаково актуальні) дасть змогу носити такий виріб навіть у повсякденному житті. Ми ж усі слідкуємо за трендами, вірно? Тоді мерщій обирати стильне кашемірове пальто з вишивкою!

Тепер ви знаєте, які моделі кашемірових пальт актуальні у сезоні 2021/22. Шукайте та обирайте те, що вам до вподоби і залишайтеся стильними за будь-якої погоди!