Трикотажна майка з рукавами – один з найпопулярніших видів одягу в сучасному гардеробі чоловіків, жінок, дітей і підлітків. Універсальна модель займає почесне місце не тільки в спортивному і повсякденному ансамблі, а й доречна в офісному костюмі. Її одягають не тільки для роботи і відпочинку, але й для створення святкових образів.

Як правильно вибрати футболку

Придбати якісні футболки можна в інтернет-магазині Berry Tex за посиланням berrytex.com.ua/futbolki. Але перше питання, яке виникає при покупці обновки – як вибрати якісну річ? Звертайте увагу на тканину – поверхня повинна бути одинакової щільності, шви рівними, а шви – рівними. Якщо бачите якісь перекоси – цей варіант вам не підходить. Якісний трикотаж не витягується після декількох сезонів носіння і при машинному пранні. Фарба повинна бути гіпоалергенною та нанесена рівномірно.

Як правильно підібрати футболку по фігурі – в першу чергу підкаже дзеркало.

Яку тканину вибрати, залежить від її призначення. Якщо плануєте використовувати футболку для занять спортом, активного відпочинку, фізичної роботи – вибирайте 100% бавовну. Для повсякденного гардероба в міському, офісному стилі або в якості ошатного одягу підійдуть моделі, які містять синтетичні волокна.

Особливості вибору жіночої футболки

Вибір жіночої футболки залежить від особливостей фігури. Якщо у Вас ідеальна статура – підійдуть будь-які моделі. Можна вибирати вільні бавовняні футболки в спортивному стилі і облягаючі з еластану. Якщо є проблеми із зайвими кілограмами, від обтягуючих моделей краще відмовитися.

Вибираючи футболку з принтом, пам’ятайте, що малюнок акцентує на собі увагу і має властивість спотворюватися при натягу. Краще уникати дрібних деталей, якщо ви є володаркою великого бюста. Зупиніться краще на абстракції або великих квітах.

Правильно підібрана модель і колір, допоможуть створити елегантний ансамбль, який забезпечить комфорт протягом цілого дня.

Особливості вибору чоловічої футболки

Вибір чоловічої футболки в першу чергу залежить від його роду діяльності. Тим, хто займається фізичною працею, краще зупинитися на вільних моделях з бавовни. Занадто просторий крій і довжина нижче сідниць – не найкраще рішення. У них Ви будете виглядати, як в одязі з «чужого» плеча. Подібний варіант доречний тільки в ансамблях в стилі хіп-хоп.

Якщо Ви – володар атлетичної статури, можете сміливо одягати еластичні моделі, які щільно облягають торс. Якщо на спортзал не залишається часу – вибирайте прямий силует і м’які лінії. Володарям похилих або вузьких плечей краще зупинитися на рукаві «реглан». Якщо Ви обзавелися «пивним» животиком, віддайте перевагу вільним моделям з більш щільного трикотажу.