Якщо ви ще не чули що таке бралет, тоді вам сюди.

Колись ультрамодна тенденція, бралети з роками еволюціонували, змінювались у розмірах та різноманітності, щоб надовго зайняти місце в наших шафах для білизни.

Пройшли ті часи, коли бралетки можна було знайти лише у розмірах XS, S, M та L. Тепер ви можете купувати бралети, виходячи з розміру вашої чашки та об’єму, завдяки чому підібрати ідеальну форму стало простіше простого.

Візьмемо, наприклад, мереживний бралет Fleur Green або бралет Irene Beige з підкладкою з тонкої еластичної сіточки відомого українського виробника Bralette, представлені у розмірі від S до натхнених XXXL.

Ці бралети https://bralette.com.ua/collections/plussize-bralette створені на базі самостійно розроблених лекал, щоб створити неперевершений комфорт та ідеальну посадку для українських жінок. Бралет чудово підкреслює привабливість грудей, додає жіночності та сексуальності його володарки.

Зробив вибір на користь білизни від Bralette ви гарантовано отримаєте ексклюзивний витвір мистецтва, тому що кожна модель створена у обмеженій кількості і саме для дивовижних українок.

Тендітна краса

Пам’ятаєте, як декілька років потому ви не могли знайти бралет що підтримує груди великого розміру?

Сьогодні український виробник Bralette з гордістю презентує лімітовані колекції найпопулярнішої білизни максимального розміру. Жіноча білизна https://bralette.com.ua/collections/small-bralette шиється у власному ательє, завдяки чому ви отримуєте якісний, зручний та неповторний витвір.

Якщо ви володарка розкішних пишних форм, у каталозі виробника представлені прекрасні бюстгальтери бралети, такі як Fleur White, Irene Beige. Окрім підтримуючої форми та витончених деталей, вам подобається, наскільки зручні ці бралети. До того ж їх легко стилізувати, вони ідеально підходять для тих моментів, коли вам потрібно виглядати неймовірно, але не хочеться звичний бюстгальтер.

Чи підійде мені бралет?

Це питання більш частіше крутиться у головах українських жінок, ніж ви вважаєте.

Як носити бралет, доглядати, стилізувати щоб виглядати на всі сто?

Читайте далі, щоб отримати відповіді на ці найпопулярніші запитання.

Що таке бралет?

Бралет – це легкий бюстгальтер без нижньої частини. Бралети, як правило, виготовляються з еластичних тканин. Вони можуть бути виготовлені з мережива, сітки, модалу та спандексу. Застібаються спереду або ззаду за допомогою блискавки, ґудзика та гачка.

Як носити бралет?

Бралети призначені для демонстрації, тому не бійтеся носити улюблену нижню білизну самостійно або під мереживним верхом. Взимку бралети від виробника Bralette чудово працюють під нестримними светрами та прозорими сорочками на ґудзиках. Жінкам подобається додаткове покриття та прозорість, яку забезпечує бралет, коли її носять як шар під улюбленим зимовим вбранням. Бралети мають силу прикувати увагу протилежного полу, підняти самооцінку та додати впевненості його володарки. Вигадливий бралет може зробити навіть найповсякденніший робочий одяг більш захоплюючим та чуттєвим.

Де придбати якісний бралет?

Цікаво де купити бралет так, щоб і тілу було комфортно, і якість білизни не викликала сумніву?

Звичайно на сайті вітчизняного виробника Bralette.

Магазин чудово підходить для пошуку красивих бралет різних розмірів. Усі моделі виробленні штучно із якісних екологічних тканин, виділяються ексклюзивним дизайном, витонченістю та комфортом.