Сучасна мода настільки багатогранна і демократична, що вона пропонує безліч варіантів нетривіального використання вже звичної одягу. Ще не так давно спортивні костюми асоціювалися виключно з заняттями спорту. А на сьогоднішній день їх призначення стало куди більш різноманітним.

Спортивні костюми, які пропонують сучасні виробники одягу, можуть виконувати функцію прогулянкової одягу. Наприклад, якщо ви підберете костюм, який пошитий з велюру, він буде виглядати ефектно і ошатно. І тільки крій в спортивному стилі буде нагадувати про те, до якої категорії одягу він відноситься. Якщо ви шукаєте саме прогулянковий костюм, пропонуємо звернути увагу на деякі критерії якості, які допоможуть підібрати одяг з цієї категорії.

5 порад для вибору спортивного прогулянкового костюма.

Якщо до костюму для спорту пред’являється ключовий критерій зручності, то в даному випадку параметрів для вибору значно більше. І в цьому немає нічого дивного, адже одяг для прогулянок потребує естетиці, що поєднується з комфортом. Отже, на що ж звернути увагу:

1. Зовнішній вигляд і фасон

Спортивний костюм прогулянкового типу повинен виглядати стильно. Вам слід при покупці звернути увагу на його декор, якщо такий є. Це може бути вишивка, стрази, аплікація, декоративні вставки і багато іншого на ваш розсуд. Єдиних трендів, що стосуються декору, немає. Якщо декоративні елементи вдало використані, вони будуть виглядати вишукано і доречно.

2. Виробник

Щоб одяг добре носився, він повинен бути виготовлений з урахуванням актуальних стандартів якості. До слова, такі речі ви можете знайти в інтернет-магазині Candy Style. Ця компанія співпрацює тільки з перевіреними і надійними партнерами в галузі виробництва одягу, тому в асортимент потрапляють якісні речі.

3. Наявність необхідних функціональних елементів

Тут кожен покупець обирає варіант, який підходить особисто йому. Але важливо спочатку визначитися, чи важливі вам, наприклад, кишені або наявність капюшона. Якщо так, то звертайте увагу саме на ті моделі костюмів, де це є.

4. Крій
Хтось любить більш вільний крій, а комусь подобаються обтягуючі силуети речей. Сучасні спортивні костюми представлені в такому розмаїтті, що немає проблем з вибором будь-якого з цих варіантів.

5. Сезонність одягу
Прогулянкові спортивні костюми можуть бути зимовими, літніми і демісезонними. Коли робите покупку, співвідносите тип костюма з сезоном, під час якого збираєтеся його носити.

Ці прості правила полегшать вам вибір.