До занять в спортзалі рано чи пізно приходить кожна людина, яка бажає залишатися в хорошій фізичній формі. Важливо розуміти, що ви отримаєте максимальний ефект тільки якщо будете займатися в комфортному одязі.

Нещодавно в Україні відкрився новий інтернет-магазин Sport Hunter. Саме з його експертами ми поговорили про те, як підібрати найкращий комплект форми за вигідною ціною.

Найбільш підходяща тканина

Деякий час тому найбільш поширеним матеріалом виготовлення форми для тренувань була бавовна. До її переваг відноситься доступність, вологостійкість і невразливість до молі. Але у неї є один важливий недолік – висока зношеність. На сьогодні кращим вважається поліестер, адже він набагато більш зносостійкий. Також він має наступні переваги:

  • прийнятну ціну;
  • краще відведення вологи;
  • збереження температурного балансу;
  • легкість в пранні та прасуванні.

Якщо ви хочете придбати елементи спортивної форми з сучасного поліестеру в один клік, не встаючи з крісла, відвідайте новий магазин Sport Hunter прямо зараз. Він щойно відкрився та запрошує всіх, хто шукає професійну екіпіровку з якісних матеріалів за доступними цінами та не бажає виходити з дому.

Заощаджуйте та обирайте кращі товари завдяки гнучкій системі знижок і акційним пропозиціям.

Як підібрати правильний тип і розмір одягу

Перша та головна вимога до спортивної форми – комфорт без сковування рухів. Підбираючи оптимальний розмір, дотримуйтеся елементарного принципу – одяг повинен строго підходити під вашу поточну форму.

Часто буває, що дівчина навмисно купує топ і бриджі на 1 розмір менше заради того, щоб швидше домогтися схуднення.

Консультанти Sport Hunter пояснили, чим може обернутися такий підхід:

  • вам буде незручно тренуватися, тому виникає ризик, що незабаром ви втратите бажання ходити в зал;
  • при інтенсивній роботі м’язи збільшуються, оскільки до них приливає кров. Таким чином, якщо одяг і так тисне, стане ще гірше;
  • через неправильний розмір є ризик отримати серйозну травму під час виконання активних рухів.

Ще одна корисна порада – не нехтуйте зовнішнім виглядом. У кожному фітнес-залі встановлено безліч дзеркал, дивлячись в які можна не тільки контролювати правильність виконання вправ, але й насолоджуватися власним зовнішнім виглядом, тим самим отримуючи додаткову мотивацію.

Асортимент магазину Sport Hunter складається з великої кількості привабливих і комфортних речей, тож вам буде з чого вибрати.

Аксесуари для комфортних тренувань

Заняття будуть більш зручними, якщо ви придбаєте наступні аксесуари:

  • напульсник і налокітник. Це спеціальні широкі браслети, що надіваються на зап’ястя та лікті. Вони щільно облягають суглоб, захищаючи його від пошкоджень при різких ривках і сильних навантаженнях;
  • спортивні перчатки – вкрай необхідні паверліфтерам, адже мають спеціальні шкіряні вставки, що не дозволяють штанзі ковзати в руці. Також з ними ви уникнете утворення мозолів після довгих тренувань;
  • налобна пов’язка – по суті, той же напульсник, але надівається на голову. Допомагає зафіксувати волосся і не дає поту стікати в очі.

Фізична форма далеко не в останню чергу залежить від спортивної. Практикою доведено, що чим більш комфортно та привабливо ви одягнені, тим більш ефективними будуть ваші тренування. Якщо ви не впевнені, що зможете зробити правильний вибір, спеціалісти магазину Sport Hunter з радістю вам допоможуть.