При виборі предметів гардеробу важливо враховувати безліч критеріїв. Поради щодо вибору спідньої білизни для жінок допоможуть підшукати бюстгальтер і трусики, які ідеально сядуть по фігурі і підкреслять її переваги. Вибрати ефектну та якісну спідню білизну можна на сайті https://kleo.ua/ua/collection/so-sexy, але робити це необхідно з урахуванням фасону, типу тканини, сезону, тенденцій моди і багатьох інших факторів.

Чому важливо правильно підібрати спідню білизну

Вибір інтимних предметів гардеробу у жінок нерідко зводиться до визначення розміру бюстгальтера і трусиків, однак подібний підхід позбавляє їх можливості підкреслити всі переваги фігури і подбати про своє здоров’я. До чого може привести неправильний вибір жіночої спідньої білизни, відомо далеко не всім. Тим часом, список наслідків досить великий, і багато з них далеко не прості.

Найбільш помітним ефектом неправильного вибору бюстгальтера і трусиків може стати зменшення привабливості. Погодьтеся, естетичне почуття страждає при погляді на жінок, у яких чорне мереживо просвічує з-під світлої блузки або сукні. І скільки б не говорилося про те, що сучасна мода цілком допускає можливість одягати чорний ліфчик під білий одяг, цей варіант виглядає неакуратно.

Ще одна помилка, яку часто можна помітити на вулицях міст, – невірний вибір розміру бюстгальтера. В результаті на плечах можуть з’явитися западини від дуже вузьких, що врізаються в шкіру бретелей, а на спині – валики. Подібних проблем дуже легко уникнути, правильно вимірявши розміри, проте статистика показує, що близько 70% жінок не вміють правильно вибирати розмір трусиків і бюстгальтера.

Крім естетичних чинників, існують і більш серйозні наслідки, що безпосередньо впливають на погіршення здоров’я. Тим, хто постійно носить занадто тугий бюстгальтер, загрожує застій кровообігу в грудях, що приводить до появи серйозних захворювань. Крім того, може підвищитися тиск, а це вже досить небезпечний стан.

Звичка взимку і влітку носити тонку синтетичну або шовкову білизну відкриває шлях до застудних захворювань, особливо якщо у дівчини струнка статура. Зрозуміло, не обов’язково одягати бабусині панталони з начосом, проте в каталогах сучасних виробників можна знайти чимало зимових моделей трусиків, які дозволяють підтримувати нормальну температуру тіла і при цьому чудово виглядають.

Для того, щоб зробити правильний вибір, достатньо прислухатися до порад дизайнерів і модельєрів.

Матеріали для спідньої білизни

Винайдення синтетичних тканин спочатку здавалося відкриттям століття: їм можна було надати будь-якого забарвлення, вироби зі штучних матеріалів легко пралися і швидко сохли. Однак згодом дизайнери багатьох модних будинків практично повністю відмовилися від чистої синтетики і перейшли на випуск спідньої білизни з натуральних тканин або матеріалів, що включають добавки синтетичних і штучних волокон.

Сьогодні дизайнери використовують різні види тканин для спідньої білизни:

  • бавовна;
  • льон;
  • шовк;
  • бамбукове полотно;
  • шерсть (як правило, є домішкою до інших волокон);
  • віскозу;
  • поліамід.

Деякі компанії використовують екзотичні матеріали, які одержують з евкаліпту – ліоцелл і тенцелл, які володіють бактерицидним ефектом і м’якою та бархатистою поверхнею.

Виробники зазвичай вказують, з якої тканини шиють спідню білизну, адже кожен різновид має власний набір переваг. Одні чудово тримають форму, інші забезпечують максимальний доступ повітря до шкіри, треті неймовірно приємні на дотик, так що трусики і бюстгальтери з них так і горнуться до тіла. Дуже часто використовується мереживна тканина – для спідньої білизни вона служить і прикрасою, і важливим елементом, що забезпечує хорошу вентиляцію, що дуже важливо в літні місяці.