Бути стильною та красивою завжди і всюди – природне бажання кожної жінки. Доглянута зовнішність і зі смаком підібране вбрання та взуття здатні зробити будь-яку жінку справжньою королевою. Та лише на перший погляд здається, що доглянутість та привабливість – це просто. Насправді красиво виглядати – справжнє мистецтво, яке потребує певних знань та навичок. Так, за допомогою грамотно підібраної сукні, можна підкреслити свої переваги та приховати недоліки. Цьому мистецтву потрібно вчитися протягом усього життя!

Революція у світі моди

Більшість всесвітньовідомих модельєрів ще кілька десятків років тому запрошували до участі у показах своїх колекцій лише високих дівчат, які носять одяг розміру XS. Це було зумовлено економією тканин на пошив одягу та роботою над приховуванням недоліків. Ось чому деякі моделі, щоб потрапити на подіум, були змушені дотримуватися дуже суворих дієт, які не можуть пройти без шкоди для здоров’я. Та така позиція законодавців мод була багатьом не до вподоби, адже в реальному житті всі жінки мають різний зріст та статуру. І, незважаючи на це, вони всі красиві. Сьогодні набирають популярності моделі plus size. Їхні параметри значно більші за XS, але це не стало їм на заваді підкорити світові подіуми. Така революція у сфері моди дала потужний поштовх виробникам розширити розмірну сітку товару. Блузки, брюки, спідниці і плаття великих розмірів припинили бути рідкістю на прилавках крамниць та на сторінках інтернет-магазинів.

Інтернет-магазин Unimarket – це якісний одяг, доступний кожному

Інтернет-магазин Unimarket знає, що кожна жінка унікальна. І тому потурбувався про те, щоб кожна пані знайшла вбрання на будь-який смак та розмір. На сторінках інтернет-магазину є розділ одягу великих розмірів. Це красивий, стильний та водночас зручний одяг 48–66 розмірів, який створено відповідно до модних трендів сьогодення.

Головна задача одягу великих розмірів – приховати недоліки та зробити акцент на перевагах. Це можливо зробити, якщо правильно підібрати крій, тканину та колір сукні. Одяг вільного крою (оверсайз) сьогодні є беззаперечним трендом.

В асортименті інтернет-магазину Unimarket є велика кількість суконб на кожен день та урочисту подію, вільного крою із легких повітряних тканин, які здатні створити влітку ефект прохолоди. Окрім цього є сукні на осінь–весну та утеплені зимові варіанти. Ще у наявності є сукні для офісу, які оцінить навіть найвибагливіша бізнес-леді. Також Unimarket пропонує вишукані вечірні сукні, оздоблені мереживом та вишивкою, в яких неможливо залишитися без уваги.

Продавці-консультанти завжди готові допомогти зробити правильний вибір. Нехай покупки приносять тільки задоволення!