Кожен сезон дизайнерські будинки по всьому світу диктують нам своє бачення, якими мають бути мода і стиль. Хочете, щоб до вас були прикуті всі погляди? Дізнайтеся про головні трендові рішення 2019 року.

У період весни або літа найбільше радують тепле сонечко і різноманіття кольорів. Однак не останню роль грає новий стильний одяг, в якому кожна модниця буде відчувати себе впевнено. Підібрати для себе літній та весняний гардероб можна за посиланням https://vsisvoi.ua/. В інтернет-магазині представлений широкий асортимент одягу, який здивує вас своєю якістю та оригінальним дизайном.

Які зміни в світі моди чекають нас в ці сезони? Про все по порядку:

Весняний настрій

Цього року весна порадує жінок легкістю тканин і соковитістю відтінків. Квітковий принт і яскраве взуття – це далеко не єдині тенденції, які додадуть в образ нотку весняної свіжості. З цим завданням неодмінно впораються такі тренди:

Плісирована спідниця

Повітряна і легка, така спідниця повинна бути в гардеробі кожної сучасної модниці. Благо, дизайнери радують нас різноманітністю кольору і тканин, що дозволяє поєднувати такий елемент одягу з будь-яким верхом.

Для романтичних побачень або створення повсякденного ніжного образу поєднуйте спідницю пастельних тонів середньої довжини зі світлими пухнастими светрами. Чудовим доповненням стануть модні светри, прикрашені перлами.

Для більш теплих днів обирайте довгу спідницю. Такий варіант буде виглядати особливо стильно з футболками, вільними світшотами, а також улюбленими кросівками або кедами.

Не забувайте про те, що мода не обходиться без аксесуарів. Підберіть відповідний стиль одягу і доповніть його ніжними ланцюжками або об’ємними браслетами, капелюхом і улюбленою сумкою.

Кольорові колготки

Елемент одягу, який довгий час не сприймали всерйоз, нарешті удостоївся почесного місця серед головних трендів року.

З чим поєднувати кольорові колготки – вирішувати вам. Вони можуть повторювати відтінок взуття, що візуально подовжить ніжки, або ж стати єдиним помітним елементом в образі.

Якщо ще не готові настільки сильно виділятися з натовпу, підберіть колготки, близькі по тону до спідниці міді. Такий варіант доречний в будь-якому віці.

Яскравий жакет

Втомилися від шкірянок і нудних плащів? Саме час замінити обридлий верхній одяг яскравими жакетами.

Якщо говорити про те, що зараз в моді, варто відзначити, що 2019 рік не обмежує красунь у виборі. Яскравим елементом стане навіть однотонний білий, якщо доповнити ним моно-чорне вбрання.

Втім, серед стильних новинок для кожної дівчини знайдеться відповідний модний одяг. Підключіть фантазію і створіть свій соковитий образ.

Стильна клітина

Тенденція носити одяг з картатим принтом не тільки не втратила популярність, а й набрала обертів. Тепер поєднання декількох варіантів візерунку не є ознакою поганого тону. Новий рік дозволяє одягнутися в усе картате і залишатися королевою моди.

Якщо такий варіант здається занадто строкатим, зверніть увагу, що тренди 2019 відмінно поєднуються між собою. Картата спідниця і кольорові колготки – ідеальний варіант для модниць.

Різноманітне літо

До літа бажання віддавати перевагу яскравим кольорам трохи спаде, поступившись місцем спокійним відтінкам. Однак це зовсім не означає, що в гонитві за модою доведеться повернутися до банального одягу. Спекотна пора цього року здивує новинками, серед яких:

Прозорі штани

Екстравагантні штани для сміливих дівчат – головний хіт літа. Створені з органзи різних відтінків, такі штани почали входити в моду ще в минулому році. На червоній доріжці можна було бачити безліч знаменитостей в подібному вбранні.

Найбільше запам’ятався образ Кріс Дженнер. Мати знаменитого сімейства для виходу в світ обрала штани з цікавим візерунком, але все одно увесь вечір прикривалася клатчем.

Щоб уникнути незручних ситуацій, зверніть увагу на моделі з шортами або поєднуйте штани з довгим светрами і туніками. Повірте, жоден сміливий образ не стане вдалим, якщо ви не відчуваєте себе в ньому комфортно.

Рвані джинси

Безсумнівний тренд кожного року – джинси з асиметричними дірками і потертостями. У 2019 році вони стануть ще більш популярними.

Не має особливого значення, з чим ви будете поєднувати джинси. Однак врахуйте, що дірки на вільних брюках повинні залишатися маленькими, в той час як на вузьких джинсах може бути мінімум тканини.

Сукня на тонких бретелях

Такі сікні не тільки врятують в спеку, а й підкреслять вашу жіночність. Обирайте нейтральні відтінки: їх можна вдало поєднувати з іншими трендовими речами.

Для офіційного виходу придивіться до майок з мереживами. У поєднанні з джинсами і високими підборами такий варіант буде виглядати дуже стильно.

Шифонові накидки і спідниці

У літній період шифон стає фаворитом багатьох дівчат. Ця тканина неймовірно легка, тому сукні з неї прекрасно підходять для спеки.

У цьому сезоні модниці знову зустрінуться з шифоном. Але на цей раз у вигляді накидок і спідниць. Придбайте різні боді в тон, щоб створювати оригінальні образи.

Шифон і боді

Білосніжне боді з білим шифоном або чорне боді з чорною спідницею – варіант класичних суконь, який підійде і для повсякденного життя, і для виходу в світ.аходів.