Який одяг жінки вважають найзручнішим, комфортним та універсальним? Звичайно, штани! Не минуло й ста років, як жінки приміряли на себе цей споконвічно джентльменський предмет туалету, а базові гардероби вже переповнені різними брючними варіаціями. Чінос, джинси, «класика», «труби», шаровари, «банани» – перераховувати асортимент моделей можна нескінченно, і придбати їх за приємною ціною можна в https://ua.gepur.com/catalog/yubki-karandash. Але все це не має значення, якщо жінка не знає, як вибрати брюки з урахуванням особливостей фігури, моди і стилю, якому віддається перевага.

Здавалося б, немає нічого простішого! Але, на жаль, все частіше на вулиці зустрічаються безформні фігури, одягнені в ультрамодні брючні рішення, які абсолютно їм не підходять. Щоб уникнути цього, пропонуємо добірку універсальних порад, прочитавши які, ви ніколи більше не помилитеся у виборі ідеальних брюк!

ПОРАДИ ВІД СТИЛІСТІВ ДЛЯ ЕЛЕГАНТНИХ ЖІНОК

Здається, що купити жіночі штани дуже просто: приходиш в магазин, вибираєш, міряєш і отримуєш бажане. Але потім трапляється щось дивне… Виріб не поєднується з елементами вашого базового гардеробу, огидно вкорочує ваші ноги, а вертикальний, розхвалений продавцем візерунок, робить вас не стрункішою, а суттєво розширює фігуру. Тому, часто проблема вибору брюк, перетворюється в нереально складне завдання.

Але цього можна уникнути. Достатньо просто критично оцінити власну зовнішність, визнати наявність у себе вищої або нижчої талії, прийняти наявність животика і зрозуміти реальну довжину ніг. Після цього потрібно просто дотримуватися рекомендацій стилістів:

  1. Жінкам з невираженою талією і спортивною фігурою варто вибирати класику. Моделі – прямі або злегка завужені – зі звичайною посадкою, яка підкреслюється ременем або поясом. Обираючи брюки, варто підкреслити талію і стегна. Якщо за перше відповідає ремінь, то для реалізації другого завдання доведеться оцінити вироби з декором на стегнах. Це можуть бути кишені з клапанами; контрастні обробки, шви, блискавки; вишивка або аплікації. Не варто купувати обтягуючі штани, такі як легінси, скіні або сліми, а також вироби, які призбируються на талії.
  2. Фігура «груша» вимагає нормалізації пропорцій. Як правильно вибрати брюки в такому випадку? Доведеться проігнорувати обтягуючі моделі, які підкреслюють стегна, і відмовитися від вертикальної смужки, яка, обійшовши всі опуклі частини, швидко втратить свою вертикальність. Що вибрати? Моделі прямого і класичного крою, які варто доповнити піджаком або блейзером середньої довжини навипуск.
  3. Дуже довгі ноги – це теж проблема! Особливо коли хочеться зрозуміти, як правильно вибрати довжину брюк. Для дуже довгих ніг рекомендовані всі моделі з манжетами – просто укорочені рішення купувати не варто. Добре знімуть диспропорційність брючні вироби з низькою проймою – шаровари, афгані, «банани», блумерси і всі подібні рішення.
  4. Плоскі сідниці краще приховати. У цьому випадку для того, щоб вирішити, як вибрати брюки по фігурі, доведеться подумати про «маскування» проблемної частини фігури. Це значить потрібно сказати «ні» всім обтягуючим рішенням і вибирати моделі з правильним акцентом. Добре підійдуть вироби з накладними задніми кишенями, декорами, аплікаціями.
  5. Короткі ноги подовжуємо. Якщо природних даних не вистачає, то завдання правильно вибрати довжину брюк, стає першорядним. Жінкам з недовгими ногами доведеться відмовитися від будь-яких укорочених і «східних» рішень, скіні і брюк 7/8. При покупці варто вибирати моделі класичного крою, що мають невеликий кльош від коліна, або прямі рішення зі штанинами помірної ширини.
  6. Фігура – «перевернутий трикутник»: коригується легко. Тут не доведеться переживати, які штани вибрати, тому що підійдуть всі рішення широкого плану. «Труби», «дзвони», галіфе, шаровари – моделі, що додають стегнам і ногам об’єму, вважаються ідеальним рішенням для подібних фігур.
  7. Живіт заховати складно, але можна. Але як правильно вибрати брюки при цьому? Дуже просто: слід відмовитися від тонких тканин і моделей з драпіровками і купувати вироби, які відрізняє видимий стягуючий ефект. На подив добре виглядатимуть класичні джинси на високій посадці, щільні штани прямого крою і схожі до них рішення.

Виходить, приховати недоліки не проблема, тим більше що різноманіття моделей в магазинах просто підштовхує до прийняття вірного рішення.

ЯК ВИБРАТИ БРЮКИ: КІЛЬКА НЕСКЛАДНИХ ПРАВИЛ

Іноді так не хочеться йти в магазин – аналізувати, вибирати і міряти – що руки самі тягнуться до комп’ютера для формулювання завдання в інтернет-маркеті: як вибрати брюки по фігурі по фото. Робити подібне категорично не можна, тому що всі брючні рішення потребують обов’язкової примірки і, більш того, з дотриманням ряду умов:

  • Штани варто вибирати «на туфлі», з якими їх планується носити. Або хоча б під звичну довжину каблука. Це робиться для того, щоб не помилитися в моделі і тканині виробу. Наприклад, широкі брюки краще виглядають з туфлями на невисокому підйомі або низькій танкетці, а вироби з тонких струмуючих тканин вимагають обов’язкового каблука.
  • Ціна має значення, тому що якість дешевою не буває. Крій штанів не відноситься до простих, тому не потрібно економити на покупці і думати: «дві дешеві моделі краще, ніж одна дорога». У дешевих брюках складно все: і зрозуміти, як вибрати довжину брюк, тому що вона буває різною у двох штанин, і оцінити декор, який часто засмучує своєю недовговічністю.
  • Відмовтеся від перевантажених декором моделей. Якщо в рекомендаціях по фігурі вказано наявність широких штанин і оформлених клапанами кишень, не варто вибирати вироби, де є все відразу. Це зробить образ безглуздим і нерозумним і точно не додасть вам стильності.

Окремо варто згадати, як вибрати розмір штанів. Головна помилка розкішних дам – ​​купувати вироби менші за розміром. Ефект від цього жахливий. Тканина врізається в усі об’ємні місця, залучаючи до них увагу і підкреслюючи всі недоліки.

Пам’ятайте, тільки штани правильного розміру можуть створити ідеальну жіночу фігуру з приємними лініями і пропорціями.