У повсякденному житті часто зустрічаються ситуації, коли терміново потрібні гроші. Доброю нагодою взяти миттєвий кредит хвилин стане інтернет-сервіс cashinsky. У чому перевага такого способу кредитування, і як пройти всю процедуру швидко і без проблем?

Позика онлайн – сервіс в дії

Безліч солідних банківських установ, невеликі регіональні фінансові структури, а також різні мікрофінансові організації (МФО) сьогодні пропонують взяти позику в режимі онлайн. Їх відрізняє високий ступінь мобільності та простота оформлення заявки. Але, все ж, в більшості випадків на затвердження заявки впливає людський фактор, а на отримання реальних грошей іде чимало часу (від доби – до трьох). Хорошою альтернативою швидким банківськими кредитами стали сервіси – швидких займів.

Основною перевагою таких позик вважається:

  • Можливість взяти кредит, заповнивши заявку і отримати відповідь за 15-30 хвилин.
  • Повністю виключений людський фактор в ухваленні рішення.
  • Лояльність МФО до клієнтів навіть з діючим простроченням.
  • Можливість відмовитися від позики при найменшій підозрі.
  • Можна взяти в кредит потрібну суму грошей в одному місці.
  • Безліч відгуків про миттєві позики.
  • Отримання позики в будь-якому регіоні країни.

Клієнт може використовувати гроші на свій розсуд, витративши їх як в віртуальному режимі або ж у готівковому через мережу банкоматів і платіжних терміналів.

Умови позики онлайн

У більшості онлайн сервісів можливо взяти кредит строком до одного року, в перший раз цей термін зазвичай не перевищує 30-60 днів. Сума кредиту і термін погашення розраховуються в індивідуальному порядку. Сьогодні взяти в кредит можна максимально до 100 тис. грн – і це при повторному зверненні клієнта. У перший раз система обмежує потреби до 10-15 тис. Краще відразу запросити реальну суму, яку клієнт зможе без проблем повернути в обумовлений термін. Навіть у віртуальному сервісі потрібно заробити хорошу кредитну історію, щоб згодом мати можливість взяти в кредит більш вагому суму.

Документи для оформлення кредиту

Щоб оформити позику онлайн, потрібно мати тільки паспорт громадянина України з реєстрацією місця проживання, хоча іноді у клієнтів взагалі не запитуються документи. У деяких фінансових сервісах є обмеження за віком позичальників. При оформленні заявки слід уточнити це питання у консультанта сервісу.

Які реальні процентні ставки очікують клієнтів?

Простота і доступність оформлення має свою зворотну сторону – підвищену відсоткову ставку, що враховує високий ризик неповернення. Розглянувши найпопулярніші швидкі позики, можна відзначити такий розкид процентних ставок:

  • 0-1% в день – найменший діапазон;
  • 1,8-2% в день – середній діапазон;
  • 2,1-2,42 в день – високий діапазон.

Під найбільш низькі відсотки видаються зазвичай миттєві позики, з терміном повного погашення до 1 місяця. Чим вищою є ставка, тим вищою буде сума можливої ​​позики і тим довший період його погашення.