Важливі аспекти у розмові про перший секс

Звичайно, непотрібно говорити про те, що ви ще незаймана на першому чи на другому побаченні. Але подбати про те, щоб цю інформацію про ваш сексуальний досвід партнер дізнався до того, як ви опинитеся в ліжку.

У розмові про перший секс дуже важливими аспектами є кілька речей: чесність, відкритість і бажання партнерам піклуватися один про одного. Але не варто повністю перекладати відповідальність на хлопця в такій ситуації, вам необхідно самій подбати про те, який спосіб контрацепції ви виберете і чи готові до такого кроку.

Не всі чоловіки із захватом відносяться до незайманих дівчат, а дехто взагалі може злякатися. Якщо він злякається невинності і втече, це буде привід подумати, навіщо такий чоловік взагалі вам здався.

У першому сексі немає нічого страшного. Не буде зайвим дізнатися і про досвід партнера. Якщо і для нього цей секс буде першим, можна провести кілька захоплювальних годин за вивченням всіх тонкощів процесу разом. Якщо ви у нього не перша, можна уточнити, чи був у нього досвід з незайманою раніше. І якщо немає, то в ваших руках все, щоб зробити свій перший секс досвідом зі знаком плюс.

Джерело

Поділись


Новини партнерів