Астрологія любові і шлюбу. Любов – це доля чи психологія?

Серед людей немає єдиної думки про те, чи є любов визначена долею або це певні психологічні та хімічні реакції в нашому організмі. Під “любов’ю” тут мається на увазі зустріч потрібної людини для тривалих відносин.

Існує дві точки зору на питання походження любові: 1) це психологія; 2) це доля. Психологи стверджують, що людина робить вибір на основі схожості, створеного ідеалу в своїй голові. І коли відбувається зустріч з такою людиною, то ми її відразу “впізнаємо” і здається, що знайомі з нею цілу вічність. Цей ефект впізнавання і визначає закоханість. Але ж любов може прийти коли й не чекаєш її. Як бути в такому випадку? Тут буде доречно поговорити про долю, а також подивитися які інструменти та можливості пропонує астрологія щодо аналізу любові і відносин.

А все-таки любов – це доля? Астрологія любові

За розповідями щасливих пар можна припустити, що любов має багато шансів називатися долею. У багатьох виходить, що вони “випадково зустрілися”, “нез’ясовне тяжіння”, “якось все само закрутилося”. Люди навіть можуть не шукати любов в даний момент. Вона приходить сама. Ми не можемо вибрати кого любити (мається на увазі в плані справжніх любовних відносин). Хоча любов і може штовхати людину на найрізноманітніші вчинки, але у неї все ж є право вибору і свобода волі. А також любов не визначає автоматично щасливих стосунків, шлюб. Як і відсутність любові не є перешкодою для відносин і шлюбу. Але це вже вибір кожної людини. Тільки варто пам’ятати, що любов була, є і буде завжди на першому місці. В ім’я її відбувалися подвиги, писалися вірші і пісні.

Якщо любов сталася волею долі, то гріх відмовлятися від таких “подарунків”.

Одним з найбільш важливих аспектів у щасливих відносинах і шлюбі є сумісність партнерів. Це можна дізнатися по гороскопам сумісності чоловіка і жінки, які називаються синастрією. Дізнатися свою сумісність можна або за допомогою астролога, що більш надійно, або використовуючи “Калькулятор сумісності за датою народження”https://24-fengshui.com/sovmestimost-po-date-rozhdeniya_lru-p12.html

До астрологів також з незапам’ятних часів зверталися по любовним питанням. І питання любовної астрології займає одне з перших місць за зверненнями людей, особливо жіночої статі. І ця практика передбачень може пролити світло на багато питань щодо особистого життя, стосунків, коли буде зустріч, аналіз сумісності і т.д. Такі знання допоможуть людині більш усвідомлено зробити свій вибір і правильно планувати своє життя.

любов доля астрологія

На жаль не всі люди зустрічають любов, не у всіх все благополучно в особистому житті і шлюбі. У одних ці проблеми простежуються по початковій карті долі, а у інших це тимчасові труднощі. Хоча астрологія і не може змінити долю дану від Природи, але вона може зробити аналіз ситуації, подивитися на який період будуть труднощі і що можна зробити для пом’якшення конфлікту. Тому звернення до астролога має сенс. Коли людина знає розклад на майбутнє, то вона відчуває себе більш впевнено і може робити усвідомлений і більш правильний вибір.

Звертаючись до любовної астрології, варто розуміти, що не на всі питання можна отримати відповідь за допомогою “зірок”. Враховуйте, що професійний астролог ніколи не буде категоричним в своїх судженнях, говорити про свою всесильність, обіцяти зробити чудеса. Якщо зустріли такого “чарівника” або провісника за іншими технікам (таро, ворожіння на картах, ясновидців і т.п.), то краще не вірити таким людям. Астрологія може робити точні прогнози з різних питань: коли є хороші шанси зустрічі людини для тривалих відносин, яка ситуація щодо шлюбу, чи буде розлучення, подивитися сумісність і т.д. Але астрологія не зможе вказати ім’я коханого, буде це брюнет або блондин, багатий чи бідний і так далі. Астрологія & ndash; це не математика. Так навіть і в точних науках не все завжди однозначно і бувають суттєві помилки. Тому, звертаючись за консультацією, звертайте увагу не на дипломи та регалії консультанта, а на якість і кількість прогнозів, що здійснилися, а також на відгуки клієнтів.

Приклади питань, на які можна дізнатися відповіді по любовному гороскопу:

  • які задатки по долі до хорошого чоловіка / дружини;
  • яка передбачається кількість шлюбів, один або більше одного;
  • чи немає протипоказань до офіційного шлюбу або краще підходить не офіційний;
  • якого віку більше підходить партнер / партнерка;
  • роки в які є вказівки на зустріч коханої людини по долі для тривалих відносин;
  • якщо є труднощі у відносинах, то можна побачити на який період за тривалістю, з чийого боку проблеми, чи можна пом’якшити ситуацію;
  • яка сумісність між партнерами для любові і шлюбу в різних сферах життя;
  • вибір сприятливого часу для укладення шлюбу;
  • та інші питання.

Багато хто може скептично ставитися до астрологічних прогнозів. У таких випадках людину статтями не можна переконати. Тільки власний досвід консультації у професійного астролога, прогнози якого збулися, відкриють перед Вами можливість заглянути в майбутнє не тільки по любовним питанням, але для поліпшення свого життя в цілому.

Спробуйте звернутися до астрології і любовному гороскопу, щоб відшукати ту єдину людину і побудувати щасливі відносини.

Поділись


Новини партнерів