Як регулярний секс впливає на здоров’я і стосунки: відповідь експертів

30 Day Sex Challenge (“30 днів щоденного сексу”) – це досить популярне в останні роки “випробування”, яке влаштовують собі пари з США і Європи. Мета його – знову розпалити вогонь пристрасті у стосунках.

На сайті BuzzFeed опублікували кілька звітів пар, які впродовж 30 днів щодня займалися сексом. Чоловіки і жінки описували позитивні і негативні наслідки такого випробування.

Учасники визнали, що 30-денний секс-марафон дався їм нелегко, і жоден в результаті не захотів продовжувати його після завершення експерименту. Хоча всі відзначили, що стосунки пари стали набагато глибшими і теплішими, і життя в цілому заграло новими яскравими фарбами.

Можна виділити два основних наслідки щоденного заняття сексу.

1. Щодня займатися сексом тільки в ліжку – буденно. Тому чим частіше ви займаєтеся сексом, тим більше ви будете фантазувати і втілювати ці фантазії в життя. Ефект новизни стимулює сексуальне бажання. Тому таким чином можна зробити своє сексуальне життя яскравішим.

2. Жінка стає більш впевненою в собі, якщо вона часто займається сексом. Це пов’язано з тим, що жінки часто комплексують з приводу своєї зовнішності і фігури. А інтим – це та сама зона, в якій можна розслабитися і прийняти себе такою, якою ви є. Розслабившись, відпустивши свої комплекси, ми збільшуємо не лише задоволення від процесу, а й підвищуємо самооцінку.

Підтримка теплоти і любові в парі, прийняття свого тіла – далеко не всі бонуси, які може подарувати секс-марафон.

Науково доведено, що регулярні інтимні стосунки:

  • знижують ризик серцевого нападу на 50%
  • підвищують імунітет;
  • здатні стати альтернативою фітнес-тренуванням середньої інтенсивності, впливаючи на зайву вагу і стан м’язів;
  • зменшують больові відчуття різного походження, включаючи головний біль і біль при ПМС;
  • знижують ризик розвитку раку простати у чоловіків;
  • покращують сон за рахунок підвищеного вироблення розслабляючого гормону окситоцину.

Джерело

Поділись


Новини партнерів