Ознаки того, що ваш чоловік просто втомився від вас і бажає свободи

A man and woman in bed while the man is looking at a mobile device

Спілкування з вами більше не приносить йому такої ж радості і веселощів, як раніше?

Це тривожний знак. Адже сміх – це найпростіший спосіб зробити людину щасливою. А якщо він не намагається розсмішити вас, це означає, що він втратив до вас інтерес. Як же дізнатися напевно, що ваш чоловік просто втомився від вас?

Існують і інші ознаки того, що чоловік втомився від вас і хоче свободи. Звичайно, розлучитися для нього буде теж нелегко, тому що напевно звик до вас, і не хоче виходити із зони комфорту. Якщо його поведінка здається вам дивною, придивіться до нього уважніше. Ми зробили підбірку найбільш типових ознак того, що чоловік став до вас байдужий.

Йому неприємні ваші дотики

Якщо чоловік налаштований розлучитися, його обійми і поцілунки вже не будуть такими ж природними й щирими, як раніше. Він буде уникати дотиків з вами, а ваші дотики будуть тільки дратувати його.

Ваші погані звички, навпаки, перестануть його дратувати

Якщо чоловік вас розлюбив, він вже дистанціювався від вас і швидше за все вирішив розстатися з вами. Те, що він досі ще не пішов, нічого не змінює. Ви вже стали для нього чужою.

Він дозволяє собі принижувати вас на людях

Нам здається, що якщо раптом таке станеться, ми встанемо, піднявши брову, хлестнем кривдника їдкої фрази і підемо з гордо піднятою головою. Але насправді все не так просто. Ви будете приголомшені і розчавлені.

Ваш телефон мовчить

Ще недавно ваш улюблений дзвонив вам кілька разів на тиждень, а то і по кілька разів на день. А тепер його дзвінків доводиться чекати довше і довше.

Він не хоче будувати плани на майбутнє

Тому що там для вас немає місця. А якщо плани у нього і є, то зовсім не обов’язково про ваше спільне життя. Навіть найближчі вихідні він планує вельми неохоче.

Він говорить про те, що йому потрібно більше свободи

А це означає, що він буде проводити з вами все менше часу. Хоча деяким чоловікам дійсно необхідно більше особистого простору. Такі вони чим рідше бачать, тим міцніше люблять.

Ви дратуєте його

Ви раптом стали робити все «не так». Навіть те, що раніше йому подобалося. Від його колишнього коханого і доброзичливого настрою не залишилося й сліду.

Він не виконує обіцянок

Його не зачіпає те, що він не дотримав обіцянки. Якщо він регулярно забуває або не має можливості виконати те, що пообіцяв, значить ви стали йому байдужі.

Він не намагається полегшити вам життя

Про любов не говорять – її виявляють. Якщо чоловік вас любить, він не буде говорити красивих слів, а покаже свою любов своїми вчинками. Його не потрібно просити про допомогу, він все зробить сам.

Він приховує свої почуття і емоції

Якщо чоловік любить вас, він рано чи пізно проявить свої почуття. Якщо ж він не виявляє жодних емоцій, то краще всього буде надати йому більше свободи.

Його не тягне до вас

Це, мабуть, найважливіша ознака. Якщо між вами немає пристрасті, то шанси того, що все налагодиться, мінімальні.

Щиро сподіваємося, що ви не знайшли у своїх відносини цих ознак. Бажаємо вам справжньої любові, яка б нічим не затьмарювалася. І пам’ятайте: що б не трапилося, ви заслуговуєте тільки найкращого!

Поділись


Новини партнерів